ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0-2

Με τα τέρματα των Ευθύμη Κουλούρη και Αμρ Ουάρντα, ο Ατρόμητος πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και παραμένει σταθερά σε τροχιά Ευρώπης!

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει σπουδαίο «τρίποντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό και στόχευε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο τον Ατρόμητο και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Περιστεριώτες όμως είχαν άλλη γνώμη. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, με «δράστες» τους Κουλούρη και Ουάρντα, «άλωσαν» του Ζωσιμάδες, έκαναν την τρίτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα και παραμένουν σταθερά σε τροχιά Ευρώπης!

Οι Γιανιώτες προσπαθούν να ξορκίσουν το «φάντασμα» του υποβιβασμού. Η μεγάλη νίκη τους κόντρα στους Πράσινους την προηγούμενη αγωνιστική θαρρείς αναπτέρωσε το ηθικό τους στη μάχη για την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης. Από πλευράς τους, οι Περιστεριώτες έχουν ως στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, στα… υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον συνήθη ύποπτο Ευθύμη Κουλούρη. Ευκαιρία που ο πρώτος σκόρερ της φετινής Superleague δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (1-0). Οι Γιανιώτες απείλησαν με τον Μάνο στο 21ο λεπτό, με τον Μέγερι να φωνάζει παρών και να απομακρύνει. Ωστόσο σε γενικές γραμμές, η άμυνα των γηπεδούχων δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη και τα επιθετικά «όπλα» του Κάναντι έδειχναν ικανά να κάνουν τη ζημιά σε πολλές περιπτώσεις.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Μάνος έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Ρισβάνη, αλλά ο Μέγερι τον νίκησε ξανά και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ο Ουάρντα άνοιξε λογαριασμό (στη δεύτερη θητεία του στο Περιστέρι) εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χατζηισαϊα «γράφοντας» το 2-0 για τον Ατρόμητο. Γκολ που πανηγύρισε δεόντως μαζί με τον προπονητή του. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ελπίδα τους, με τους Περιστεριώτες να μοιάζουν ικανοί και για τρίτο τέρμα. Το οποίο εν τέλει δεν ήρθε ποτέ με το τελικό 2-0 να ανεβάζει τον Ατρόμητο στους 39 βαθμούς και στο -1 από την τρίτη ΑΕΚ. Από πλευράς του ο ΠΑΣ βρίσκεται στη δεινή 13η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ ,Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Κάστρο (71′ Κάστρο), Βιντάλ (68′ Πάντελιτς), Νικολιάς, Αθανασιάδης, Μάνος..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (90+3′ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (88′ Μανούσος), Ουάρντα (82′

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ