Ψάχνει νέο «killer» στο Φάληρο

Ψάχνει νέο «killer» στο Φάληρο

Μόνο ο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ της ΑΕΚ, από τους παίκτες που έχουν σκοράρει για την Ένωση στο «Καραϊσκάκης» στις τελευταίες επιτυχίες της επί του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ έχε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια άκρως θετική παράδοση εναντίον του Ολυμπιακού. Που πλέον, έχει βρει τους τρόπους να κερδίζει και στην έδρα του ή στην… χειρότερη, να αποφεύγει την ήττα. Πριν ακόμα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, η ΑΕΚ τέθηκε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.  Σε εκείνους τους διπλούς αγώνες που ολοκληρώθηκαν με μια επεισοδιακή πρόκριση των Ερυθρόλευκων στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο παιχνίδι είχε γίνει στο Φάληρο, με την ΑΕΚ να φεύγει από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά και το 1-1 στις αποσκευές της. Μιας και ο Αραβίδης κατάφερε να βρει δίχτυα και να γίνει ο πρώτος Κιτρινόμαυρος που σκοράρει στην έδρα του Ολυμπιακού, στη νέα εποχή της ομάδας.

Η συνέχεια περιλάμβανε ήττες και μάλιστα βαριές για την Ένωση, στις δύο επόμενες επισκέψεις της στο Φάληρο για το πρωτάθλημα. Όμως τα τελευταία χρόνια η κατάσταση ανατράπηκε εντελώς. Η ΑΕΚ επικράτησε πριν δύο χρόνια των Ερυθρόλευκων με 1-2 για τα ημιτελικά του        Κυπέλλου, με τα γκολ των Αραούχο και Πατίτο. Ενώ για το πρωτάθλημα πέρυσι, έκανε ένα απίστευτο comeback στα τελευταία λεπτά, μετατρέποντας το 1-0 εις βάρος της σε πανηγυρική νίκη τίτλου. Με «χρυσούς» σκόρερ τους Τσιγκρίνσκι και Γιακουμάκη.

Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τα παραπάνω δεδομένα, είναι πως πλην του Τσιγκρίνσκι, όλοι οι υπόλοιποι Κιτρινόμαυροι «killers» στα ντέρμπι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, απουσιάζουν από το ρόστερ του Δικεφάλου. Ενώ και ο εναπομείναντας, το πιθανότερο είναι να βρεθεί στον πάγκο. Με την ΑΕΚ να φιλοδοξεί να «βγάλει» σήμερα έναν νέο σκόρερ, στα ντέρμπι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ