Πέλκας: «Ξεχνάμε τι έγινε σήμερα, τώρα μόνο ο Άρης»

Πέλκας: «Ξεχνάμε τι έγινε σήμερα, τώρα μόνο ο Άρης»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για τους Ακπομ και Σφιντέρσκι.

Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας, με δηλώσεις του στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, αρχικά μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης λέγοντας τα εξής: «Το γρήγορο γκολ που βάλαμε στο παιχνίδι ήταν καθοριστικό. Συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο. Κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία. Πέρυσι σε αυτή την έδρα δεν τα είχαμε καταφέρει. Φέτος ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με αυτόν τον τρόπο όμως με την απόδοσή μας το κάναμε να είναι εύκολο».

Για την φυγή Πρίγιοβιτς και το ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκοράρει πολλά γκολ, είπε: «Ο Πρίγιοβιτς ήταν ένας σημαντικός παίκτης. Ένας πραγματικός «killer» μέσα στην περιοχή. Μισή ευκαιρία την έκανε γκολ. Έφυγε, όμως πήρε την ευκαιρία που τόσο περίμενε ο Ακπομ. Ένας νεαρός παίκτης, που άρπαξε την ευκαιρία, πέτυχε γκολ και απέκτησε ψυχολογία. Είναι διαφορετικός πολύ συγκριτικά με τον Αλεξ. Χαρούμενος είμαι και για τον Κάρολ (σ.σ. Σφιντέρσκι), είναι επίσης νεαρός, ήρθε τώρα και με τα γκολ του βοηθάει πολύ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Μπορεί να ακούγεται βαρετό και κλισέ, αλλά το μυαλό μας είναι από τώρα σε αυτό το παιχνίδι. Ξεχνάμε τι έγινε σήμερα. Θέλουμε τους τρεις πόντους όπως και σε κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ