Αναμονή για Ινσούα

Αναμονή για Ινσούα

Ο Αργεντινός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης θα κριθεί την Παρασκευή.

Ο Εμάνουελ Ινσούα ακολούθησε και το πρωί της Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Αφρικανός δεξιός μπακ, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζεται φυσικά για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Όπως και ο τιμωρημένος Γιόχανσον. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, αντίθετα, δεν έχει πολλές πιθανότητες εξαιτίας του κατάγματος στο ζυγωματικό, όμως, στον Παναθηναϊκό ελπίζουν. Ο Ινσούα, μάλιστα, θα πάρει σήμερα γνώμη και από γναθοχειρούργο.

Θα τον εξετάσει και θα τον συμβουλεύσει αν μπορεί να παίξει με μάσκα κόντρα στον Πανιώνιο ή και πάλι υπάρχει κίνδυνος και θα είναι προτιμότερο να μείνει λίγο ακόμα καιρό εκτός δράσης. Αφού πάρει, λοιπόν, μία ακόμα γνώμη ο Ινσούα, θα δει σε τι κατάσταση θα είναι έως την Παρασκευή και θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ και τον Γιώργο Δώνη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, εφόσον λείψει ο Ινσούα και στη Νέα Σμύρνη, δεν είναι βέβαιο ότι θα επιμείνει στον Χατζηθεοδωρίδη. Είναι πιθανό αυτή τη φορά να προτιμήσει τον Οικονόμου.

Για το δεξί άκρο της άμυνας, πάντως, φαβορί είναι ο Πούγγουρας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ούτε την Τετάρτη, ωστόσο, φανέρωσε πλάνα για την ενδεκάδα. Οι παίκτες του χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ