Γκουγκουλιάς: «Ο Άρης θα βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ»

Γκουγκουλιάς: «Ο Άρης θα βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην επιθετικός των κίτρινων αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι στη Τούμπα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου ενίσχυσαν σημαντικά τον Άρη, που έχει βελτιωθεί αγωνιστικά σύμφωνα με τον Γιώργο Γκουγκουλιά. Ο παλαίμαχος επιθετικός των κίτρινων αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα

Αναλυτικά τα οσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Η ομάδα δείχνει πιο δεμένη στον αγωνιστικό χώρο, δείχνει πιο ομάδα από πριν. Όλοι έπαιζαν για το αποτέλεσμα στο γήπεδο κόντρα στον Πανιώνιο. Ο κ. Παντελίδης κέρδισε γρήγορα τα παιδιά και φαίνεται στο γήπεδο αυτό. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο Άρης παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες ήταν καλύτερος του Πανιωνίου και άξιζε τη νίκη».

Για την προσαρμογή των νέων ποδοσφαιριστών: «Έχω πάει κι εγώ σε ομάδα τον Ιανουάριο και είναι δύσκολη η προσαρμογή. Βλέπεις πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερες καν. Πρέπει να μπεις γρήγορα στο σκεπτικό της ομάδας. Όσον αφορά τον Άρη, πιστεύω ότι η διακοπή της Σούπερ Λιγκ τον βοήθησε. Ο κ. Παντελίδης δούλεψε την ομάδα στη φυσική κατάσταση και στα τελευταία παιχνίδια αυτό φαίνεται. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με δέκα ποδοσφαιριστές για 80 λεπτά, αλλά προχθές δεν φάνηκε αυτό λόγω αυτής της βελτίωσης».

Για τις μεταγραφές: «Νομίζω έγιναν μεταγραφές που βοήθησαν πολύ, όπως ο Ρόουζ που εγκλιματίστηκε γρήγορα και δίνει μεγάλες ανάσες και ποιότητα στην άμυνα. Ο Τόνσο φαίνεται πως είναι πίσω στη φυσική κατάσταση όμως παιχνίδι με το παιχνίδι ανεβαίνει πολύ και ο Άρης θα περιμένει πολλά από αυτόν τον ποδοσφαιριστή».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι. Έχουν δείξει οι οπαδοί και των δυο ομάδων πως το περιμένουν πως και πως. Φαβορί δεν υπάρχουν, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι. Ο Άρης έρχεται από καλά αποτελέσματα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γι’ αυτό νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα έχει μια δύσκολη Κυριακή. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει μεγάλη δυναμική, όμως ήρθε από την Β’ Εθνική φέτος και είναι λογικό ακόμη να μην είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια. Στο πρώτο ματς δεν φάνηκε πάντως πως ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί, και ο Άρης θα μπορούσε επίσης να πάρει τη νίκη. Στα ντέρμπι έχουμε δει τα πάντα, ο ΠΑΟΚ έχει ίδιο προπονητή με πέρυσι και είναι σίγουρα θετικό για εκείνον αυτό».

Για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στης δημοτικές εκλογές, για δημοτικός σύμβουλος: «Κατεβαίνω με τον Πέτρο Λεκάκη που είναι πολύ καλός μου φίλος, υποστηρίζουμε άλλωστε και την ίδια ομάδα και στην πρόταση που μου έκανε δεν θα μπορούσα να πω όχι. Είναι καινούριος χώρος για εμένα, είχα συνηθίσει να μιλάω για ποδόσφαιρο, αλλά μου ήρθε μια πρόταση από έναν νέο άνθρωπο με μεγάλους στόχους και όραμα, και έπρεπε να τον στηρίξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ