ΑΕΚ: Στη λίστα της και ο Μανιάς για το καλοκαίρι

ΑΕΚ: Στη λίστα της και ο Μανιάς για το καλοκαίρι

Ο 29χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και… συζητήθηκε

Εδώ και καιρό στην ΑΕΚ μελετούν ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά, ποδοσφαιριστές με εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν δεδομένα πράγματα και έχουν χαμηλό ρίσκο. Και ειδικότερα από την στιγμή που κρίνεται ο σχεδιασμός εν πολλοίς, από την τιμωρία της UEFA για τα επεισόδια στο ματς με τον Αγιαξ.

Στο πλαίσιο αυτό η Ενωση έχει «κλείσει» τον Μίλος Ντέλετιτς της Λάρισας, προχωρά με την περίπτωση του Αζέρ Μπουσούλατζιτς του Ατρομήτου, ενώ τσεκάρει και τον Εμανουέλ Σάκιτς από τους Περιστεριώτες.

Ωστόσο, στο τραπέζι έχει βρεθεί και το όνομα του Μιχάλη Μανιά. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο 29χρονος, με τους Αρκάδες δεν υπάρχει συμφωνία για την επόμενη χρονιά και βρέθηκε στη λίστα ως μπακ απ λύση για την θέση του φορ. Και αυτό διότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη το καλοκαίρι (παίζει δανεικός στον ΟΦΗ) και στην Ενωση αναζητούν μια… έτοιμη λύση πίσω από τον βασικό σέντερ φορ που θέλουν πολύ στην ΑΕΚ να είναι ο Εζεκίελ Πόνσε ή ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο δίμετρος Ελληνας φορ έχει φέτος 27 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 2.200 λεπτά, ενώ συνολικά έχει σκοράρει συνολικά με τους Αρκάδες τα τελευταία 2 χρόνια 27 τέρματα σε 77 συμμετοχές, με τον ΠΑΣ Γιάννινα 19 γκολ σε 63 ματς, με τον Απόλλωνα Σμύρνης 20 γκολ σε 44 ματς, με τον Αρη 7 γκολ σε 33 ματς και 2 γκολ με την Βέστερλο σε 15 συμμετοχές. Παράλληλα τον Μάη του 2018 έπαιξε και μία φορά με την Εθνική ομάδα σε φιλικό κόντρα στην Σαουδική Αραβία.

Το όνομα του τούτη την στιγμή βρίσκεται απλά στο στάδιο της… κουβέντας, δίχως να έχει προκύψει κάτι. Και αυτό διότι τα πάντα για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ θα κριθούν από την απόφαση της UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ