Παναθηναϊκός : Θέλει να βγάλει από πάνω του τον «βραχνά» Τσάβες

Παναθηναϊκός : Θέλει να βγάλει από πάνω του τον «βραχνά» Τσάβες

Η περίπτωση του Αντρές Τσάβες συνεχίζει να αποτελεί πονοκέφαλο για τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα έχει ευτυχή κατάληξη. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν μανατζερικές πηγές από την Αργεντινή, εφόσον οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν έστω ένα μέρος της οφειλής προς την Μπόκα Τζούνιορς, η επιστροφή του 26χρονου επιθετικού στην […]

Η περίπτωση του Αντρές Τσάβες συνεχίζει να αποτελεί πονοκέφαλο για τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα έχει ευτυχή κατάληξη. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν μανατζερικές πηγές από την Αργεντινή, εφόσον οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν έστω ένα μέρος της οφειλής προς την Μπόκα Τζούνιορς, η επιστροφή του 26χρονου επιθετικού στην Ελλάδα πρέπει να θεωρείται απίθανη.

Εδώ και καιρό to10.gr σας είχε ενημερώσει για τα αργεντίντικα σενάρια που ήθελαν την ομάδα του Μπουένος Αϊρες να… παίρνει πίσω τον ποδοσφαιριστή της από τον Ιανουάριο, εάν συνεχιζόταν η ασυνέπεια του Παναθηναϊκού. Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επί της ουσίας ο ποδοσφαιριστής εκτελεί εντολές της πρώην (;) ομάδας του, με διττό στόχο: 1) Να πιεστεί ο Παναθηναϊκός να πληρώσει και 2) Να πάρει πάλι η Μπόκα τον παίκτη και να τον πουλήσει εκ νέου σε άλλη ομάδα!

Από την πλευρά του ο Τσάβες έχει δείξει εδώ και καιρό ότι ακολουθεί πιστά τις εντολές της πρώην ομάδας του, ενώ παράλληλα δεν έπαψε στιγμή να δείχνει την ενόχλησή του για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές στο Τριφύλλι. Με το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή να είναι να βρεθεί τρόπος ώστε και αυτός ο οικονομικός βραχνάς να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατά.

Αυτός είναι και ο σκοπός της παρουσίας του Αλεξ ντε Μπαρτόλο, πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ της ΑΕΚ και νυν ατζέντη, στην Αργεντινή. Ο απεσταλμένος του Παναθηναϊκού και μάνατζερ που έφερε στην Ελλάδα τον Τσάβες, εξουσιοδοτήθηκε από τους «πράσινους» να συζητήσει με τον παίκτη και την Μπόκα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Με πιθανότερο σενάριο να φαντάζει αυτό της κοινή συνεναίσει λύσης του συμβολαίου, αλλά και του διακανονισμού του χρέους προς την Μπόκα (για το 50%).

Οσο για τον Τσάβες; Αυτό ποσώς απασχολεί τον Παναθηναϊκό, αλλά το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία ή την Ιαπωνία, από όπου ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από συλλόγους. Με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη από τη μεριά της να προχωρά στην ενίσχυση με άλλον ποδοσφαιριστή, σε πολύ πιο… νορμάλ οικονομικά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ