Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για το ντέρμπι με τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για το ντέρμπι με τον Άρη

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στο πλάι της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον  Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει το ίδιο τελετουργικό συνοδεύοντας την αποστολή μέχρι τα αποδυτήρια.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν έχει την χαρά να παρακολουθεί ζωντανά τα παιχνίδια από την προεδρική σουίτα πλέον η δική του χαρά είναι η παρουσία του πριν από κάθε αναμέτρηση στο ξενοδοχείο. Όπως φυσικά και να συνοδεύει την αποστολή μέχρι τα αποδυτήρια της ομάδας.

Αυτό θα κάνει και την Κυριακή απέναντι στον συμπολίτη. Θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές παρουσία και του τεχνικού τιμ και ακολούθως θα  τους συνοδεύσει μέχρι το γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα ασχοληθεί με θέματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Θα συζητήσει με τους συνεργάτες του για το θέμα των ανανεώσεων, αλλά και για το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας ενόψει τη νέα χρονιά. Εκτός από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί και με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ