Εξυγίανση στο ΟΑΚΑ, χάρισε μαρς κόκκινη στον Λιβάγια ο Φωτιάδης

Εξυγίανση στο ΟΑΚΑ, χάρισε μαρς κόκκινη στον Λιβάγια ο Φωτιάδης

Και άλλες «ομορφιές» υπέρ της ΑΕΚ! Ο Λιβάγια χτύπησε εκτός φάσης τον Στάθη στο 48΄και ο Φωτιάδης έδωσε μόνο κίτρινη. Ο Φωτιάδης που είχε δώσει δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ…

Δεν χορταίνουμε από εξυγίανση! Εξυγίανση μέχρι τέλους για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου βεβαίως-βεβαίως. Στο ΟΑΚΑ λοιπόν και σε ένα ακόμη ματς της ΑΕΚ είδαμε να αλλάζουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου.

Ο Λιβάγια χτύπησε εκτός φάσης τον Στάθη αλλά ο Φωτιάδης τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Μιλάμε για μαρς κόκκινη που ο Φωτιάδης αρνήθηκε.

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Κροάτη επιθετικού δεν τιμωρήθηκε όπως θα έπρεπε από τον διαιτητή. Ο Λιβάγια που μάλιστα μπήκε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ήταν και ζόρικο το ματς για αυτό προφανώς ο Φωτιάδης είπε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Λιβάγια, ο οποίος αν έπαιρνε κόκκινη κάρτα θα έχανε το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!

Εξυγίανση φουλ δηλαδή!

Όσο για το ποιος είναι ο Φωτιάδης; Επανήλθε μετά από τιμωρία τριών αγωνιστικών, καθώς στο ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) είχε δώσει δύο πέναλτι υπέρ των Θεσσαλονικέων χωρίς να είναι κανένα από αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ