Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος έμεινε στο 1-1 με τον Άρη στην Τούμπα σε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις.

Ο ΠΑΟΚ δε συνέχισε το σερί των καλών του εμφανίσεων και έχοντας απόδοση κάτω του μετρίου έμεινε στο 1-1 με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε το παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει και απέναντι στον Ολυμπιακό στη νίκη του Δικέφαλου με 3-1.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καθόλου καλά και παρότι προηγήθηκε με 1-0 με ένα φοβερό γκολ του Βιεϊρίνια, τελικά ισοφαρίστηκε στο τέλος στο 85’ με κοντινή κεφαλιά του Βέλεθ.

Πασχαλάκης: Στο γκολ που δέχθηκε φέρουν ευθύνη οι αμυντικοί του. Ο Άρης είχε κάποιες τελικές αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δε χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη επέμβαση.

Βαρέλα: Έχασε τον Βέλεθ στη φάση της ισοφάρισης του Άρη. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν είχε πρόβλημα και ήταν σταθερός.

Κρέσπο: Καλός και σταθερός, με σωστές τοποθετήσεις και πολύ δουλειά μπροστά από τα καρέ του Πασχαλάκη. Βοήθησε να καθαρίσουν αρκετές φάσεις με την ταχύτητά του.

Μάτος: Είχε όρεξη, αλλά πρόσεξε περισσότερο τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ήταν αρκετά καλός σε γενικές γραμμές, χωρίς να πιάσει πάντως τοπ απόδοση.

Βιεϊρίνια: Άλλη μία φορά ήταν καθοριστικός. Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του μέσα στο 2019, έχοντας πάρει την ομάδα από το χέρι σε κρίσιμα ματς που η μπάλα έκαιγε.

Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ προηγούμενων αγώνων. Κακός δεν ήταν, αλλά ούτε και ο παίκτης ορχήστρα που θα μοίραζε σωστά το παιχνίδι.

Σάκχοφ: Δεν ήταν σε καλή μέρα. Ήταν ίσως η χειρότερή του εμφάνιση τον τελευταίο καιρό που παίζει περισσότερο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ περίμενε περισσότερα από αυτόν.

Μπίσεσβαρ: Κι αυτό έπαιξε πιο κάτω από τα υψηλά στάνταρ των τελευταίων εβδομάδων. Ο Άρης τον έκλεισε καλά και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του.

Ελ Καντουρί: Σε μέτρια μέρα κι αυτός, αλλά τουλάχιστον είχε ορισμένες καλές στιγμές, όπως το ωραίο στρώσιμο της μπάλας στον Βιεϊρίνια στη φάση που σκόραρε.

Ζαμπά: Στο πρώτο ημίχρονο είχε ημιτελείς προσπάθειες. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος και δημιούργησε θέματα στη  άμυνα του Άρη με την ταχύτητά του.

Άκπομ: Έτρεξε, πάλεψε αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά. Έμοιαζε αρκετά μόνος στην επίθεση και η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν, καθώς δεν είχε σωστή ανάπτυξη όλη η ομάδα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ολιβέιρα: Μπήκε στο 56’ στη θέση του Σάκχοφ. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο παρότι αγωνίστηκε. Δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα.

Πέλκας: Μπήκε στο 68’ στη θέση του Ελ Καντουρί. Προσπάθησε να δώσει ταχύτητα στον άξονα, είχε 1-2 καλές στιγμές αλλά όχι κάτι άλλο ιδιαίτερο.

Σφιντέρσκι: Μπήκε στο τέλος στη θέση του Μπίσεσβαρ και έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ