Απίστευτη σκηνή στη Λαμία: Ο Κούγιας σε ρόλο παίκτη – προπονητή! (vid)

Απίστευτη σκηνή στη Λαμία: Ο Κούγιας σε ρόλο παίκτη – προπονητή! (vid)

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αλέξης Κούγιας αφού έκανε κολπάκι με την μπάλα, στη συνέχεια μάζεψε τους παίκτες της Λάρισας και τους έδωσε οδηγίες, αφήνοντας… άγαλμα τον Φέστα!

Ρεσιτάλ έδωσε στη Λαμία ο Αλέξης Κούγιας, με τον ισχυρό άνδρα της Λάρισας να δείχνει τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και να κλέβει για μια ακόμα φορά την παράσταση.

Το αφεντικό των Βυσσινί παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα των δύο ομάδων για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και στο ημίχρονο ανέλαβε… δράση.

Ο Κούγιας πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μπήκε μαζί με την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αφού έκανε ένα κολπάκι με την μπάλα, στη συνέχεια μάζεψε τους παίκτες τους έδωσε οδηγίες για το πώς πρέπει να αγωνιστούν στο β’ μέρος!

Ο Τζιανλούκα Φέστα καθόταν αμέτοχος στη γωνία του πάγκου του και έβλεπε τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας να εκτελεί χρέη προπονητή! Απίστευτη σκηνή στο γήπεδο της Λαμίας, με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει δράση, βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται απέναντι στη Λαμία.

Βέβαια, οι οδηγίες του Κούγια δεν έπιασαν τόπο, καθώς η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 2-1 και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι Θεσσαλοί είναι στην 12η θέση έχοντας 22 πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ