Ζει σε… παράνοια: «Θέλω ένα λάθος υπέρ μας, μόνο ένα» (vids)

Ζει σε… παράνοια: «Θέλω ένα λάθος υπέρ μας, μόνο ένα» (vids)

Και όμως ο Ρουμάνος υποστήριξε πως περιμένει να δει ένα λάθος των διαιτητών υπέρ του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Και κάπου εδώ μια λογική απορία: Τρολάρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ή τελικά κάποιος θα πρέπει να του πει να τοποθετεί το σκουφάκι του μερικούς πόντους ψηλότερα την ώρα των ματς.

Διότι μάλλον δεν βλέπει καλά. Εκτός αν ο Ρουμάνος τα ματς του ΠΑΟΚ στην φετινή Σούπερ Λιγκ τα βλέπει με τη… ψυχή του και όχι με τα μάτια του.

Διότι δεν γίνεται πριν από λίγο στην Τούμπα να δηλώνει αυτός ο άνθρωπος πως περιμένει με αγωνία μέσα στη σεζόν ένα λάθος των διαιτητών υπέρ του ΠΑΟΚ, και να μην φοβάται ότι θα πέσει το ταβάνι να τον πλακώσει. « Δεχθήκαμε ένα γκολ προς το τέλος που για κακή μας τύχη ήταν οφσάιντ.

Είναι ένα παιχνίδι, είμαστε μια ομάδα η οποία έχει παράγει καλό ποδόσφαιρο, ξέρουμε ακριβώς πως να το προσπεράσουμε και που θέλουμε να φτάσουμε αλλά και πως θα το κάνουμε αυτό.

Και ξανά θα πρέπει να το τονίσω, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγε 1-0 υπέρ μας,  θέλω να δω αυτή την σεζόν ένα λάθος το οποίο το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας, μόνο ένα λάθος, όχι παραπάνω» είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου πριν από λίγο.

Μάλλον θα πρέπει να έλειπε από τον πάγκο του τότε:

Θα πρέπει να έλειπε και τότε

Και τότε

και τότε

https://www.youtube.com/watch?v=cRUixOFiY6g

Σταματάμε την καταμέτρηση εδώ. Διότι μάλλον δεν χρειάζονται άλλα παραδείγματα. Έτσι δεν είναι κόουτς. Δώδεκα βαθμοί καλά δεν είναι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ