Λάρσον: «Ωραίο γκολ και το αξίζαμε»

Λάρσον: «Ωραίο γκολ και το αξίζαμε»

Συγχαρητήρια στον Φραν Βέλεθ, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας, και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του έδωσε ο Σουηδός μέσος.

Ο Ντάνιελ Λάρσον προσέθεσε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του , βοηθώντας τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του όσο και ανασταλτικά. Ο Σουηδός μέσος χαρακτήρισε φανταστικό το γκολ που σημείωσε ο Φραν Βέλεθ, ενώ μίλησε και για το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τον βοήθησε να εγκλιματιστεί άμεσα.

Για το τέρμα του Άρη: «Φανταστικό γκολ, πολύ καλό χτύπημα φάουλ καταρχάς και ο Φραν (Βέλεθ) σε εκείνη τη θέση είναι πάντα επικίνδυνος. Ωραίο γκολ και το αξίζαμε. Έγινε ένα πολύ όμορφο ματς, κάναμε και εμείς καλό παιχνίδι, ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και προσεκτικοί για να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά είμαστε χαρούμενοι από την προσπάθειά μας και τον βαθμό που πήραμε εδώ. Χτίζουν αυτοπεποίθηση τέτοια παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να έχουμε αυτή τη συνέχεια και αυτό θα κάνουμε».

Για το ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Κόρχουτ και Ρόουζ προσαρμόστηκαν γρήγορα: «Είναι πολύ όμορφο το περιβάλλον του Άρη, οι προπονητές μας και οι παίκτες εντάχθηκαν στην ομάδα εξαιρετικά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Για την ευκαιρία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο: «Ήταν λάθος μου, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ήθελα δημιουργήσω χώρο για τον Ντιγκινί, αλλά πήρα μια λάθος απόφαση. Θα έπρεπε να λειτουργήσω καλύτερα, κράτησα παραπάνω τη μπάλα».

Για την Ευρώπη: «Στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ