Συναντήθηκε με Χούμπελ ο Ατρόμητος

Συναντήθηκε με Χούμπελ ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες εξέφρασαν στον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, την δυσαρέσκεια τους για την αντιμετώπιση που έχει ο Ατρόμητος σε θέματα διαιτησίας

Ο Ατρόμητος έχει επανειλημμένα ζητήσει τον ορισμό ξένων διαιτητών και σε δικά του παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, χωρίς όμως το αίτημα των Περιστεριωτών να γίνει αποδεκτό από την ΚΕΔ.

Οι Περιστεριώτες εξέδωσαν μάλιστα χθες πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, θέτοντας τους δύο άνδρες προ των ευθυνών τους.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης του Ατρόμητου με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ με τους Περιστεριώτες να εκφράζουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους.

Η διοίκηση του Ατρόμητου επισήμανε την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση που έχει από την διαιτησία και στάθηκε στο ότι δεν έχουν οριστεί ξένοι διαιτητές στα σημαντικά παιχνίδια του Ατρόμητου.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου έχουν φτάσει στα όρια τους με την τακτική που έχει ακολουθήσει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε έβγαλαν και την χθεσινή ανακοίνωση, κάνοντας δριμύτατη επίθεση στον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Μέλο Περέιρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ