Έτσι θα παίξει με την ΑΕΚ ο Άρης…

Έτσι θα παίξει με την ΑΕΚ ο Άρης…

Ο προπονητής του Άρη θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, έχοντας καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώνεται με το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Σάββας Παντελίδης έκανε αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων αγώνων.

Μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα θα είναι η αναγκαστική στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Τζανακάκης θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Το πιθανότερο είναι οτι ο Ρόουζ θα είναι ο αντικαταστάτης του, με τον Δεληζήση να επιστρέφει στην ενδεκάδα και να είναι ο παρτενέρ του Βέλεθ στα στόπερ. Ακόμα τις προηγούμενες μέρες δοκιμάστηκε και η λύση του Βαλεριάνου στο δεξί άκρο της άμυνας. Αντίθετα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα σε οτι αφορά τον αντικαταστάτη του Τόνσο, με τον Μαρτινες να παραμένει στο βασικό σχήμα και να αναλαμβάνει ρόλο επιτελικού χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ