Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ «έκλεισε» Αθανασιάδη

Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ «έκλεισε» Αθανασιάδη

Η ΑΕΚ προχώρησε σε συμφωνία με τον 25χρονο Ελληνα γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Αθανασιάδη, για να έχει το κεφάλι της... ήσυχο.

Η προοπτική πώλησης του Βασίλη Μπάρκα είναι πολύ πιθανή το καλοκαίρι ανάγκασε την ΑΕΚ να κοιτάξει από νωρίς μέσα στην σεζόν πως θα καλύψει την θέση του γκολκίπερ. Οπως αποκάλυψε to10.gr από το πρωί της 27ης Φεβρουαρίου, η Ενωση τσέκαρε την περίπτωση του Γιάννη Αθανασιάδη και μάλιστα είχε… προχωρήσει την περίπτωση του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 26χρονος γκολκίπερ ήδη προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ενόψει του καλοκαιριού, μιας και υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του, όπως συνέβη και με τον Μίλος Ντέλετιτς της Λάρισας προ καιρού. Έτσι, η Ενωση στην πολύ πιθανή πώληση του Μπάρκα στο εξωτερικό είναι παν-έτοιμη με λύσεις κάτω από τα δοκάρια. Διότι σε αυτή την περίπτωση θα προωθηθεί στο Νο1 ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ενώ υπάρχει και ο Μάκης Γιαννίκογλου που φέτος είναι τρίτος τερματοφύλακας και δεν έχει παίξει κανένα επίσημο ματς.

Την φετινή σεζόν ο Αθανασιάδης έχει 11 συμμετοχές και έχει παίξει και στο Europa League και στην Super League, ενώ έχει πάρει όλα τα ματς Κυπέλλου των Αρκάδων. Πέρυσι είχε 34 συμμετοχές ως ο Νο1 του Αστέρα, ενώ πρόπερσι στην πρώτη του χρονιά είχε 7 ματς.

Γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Σοχού, μετά πήγε στις Ακαδημίες του Ηρακλή, έπαιξε στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2011/12 και από το 2012 μέχρι το 2016 είχε 62 ματς με τον Πανθρακικό.

Να σημειωθεί ότι ο Αθανασιάδης αρχές του 2019 βρισκόταν και στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωση του.

Τον Ιούνιο μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι ο Αθανασιάδης δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του προώθησε τον Νίκο Παπαδόπουλο βασικό για τα ματς πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ με την ίδια τακτική που ακολούθησε τώρα, είχε κλείσει και αρχές του 2017 τον Παναγιώτη Τσιντώτα από τον Λεβαδειακό και τον είχε προσθέσει στο δίδυμο Ανέστη-Μπάρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ