Πρίγιοβιτς: «Θα πανηγυρίσω και εγώ το πρωτάθλημα»

Πρίγιοβιτς: «Θα πανηγυρίσω και εγώ το πρωτάθλημα»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και δήλωσε πως θα πανηγυρίσει κι αυτός το πρωτάθλημα στο οποίο έβαλε κι εκείνος το λιθαράκι του όπως τόνισε.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πριν από λίγες ημέρες μίλησε στον εκπρόσωπό του, Ρίαν Καπαγιαννίδη, σχετικά με τον ΠΑΟΚ και φάνηκε ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χαίρομαι πολύ που παραμένει πρώτος ο ΠΑΟΚ, το είχα πει, πως ήμουν σίγουρος, όταν έφυγα, ότι αυτό θα συνέβαινε και θα έπαιρνε τελικά η ομάδα το πρωτάθλημα, που τόσο πολύ ήθελε εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί αισθάνομαι ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι για να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Θα χαρώ να το πάρει και επίσημα και είναι δεδομένο ότι θα πανηγυρίσω κι εγώ. Χαίρομαι ακόμα, γιατί βοήθησα να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και δύο Κύπελλα, ενώ ξέρουμε όλοι και το πόσο άδικα χάθηκε και το περσινό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος.

Όσο για τον Άπκομ είπε: «Μπράβο στον Άκπομ. Το ήξερα ότι είναι πολύ καλός επιθετικός». Μάλιστα ο Πρίγιοβιτς είχε να πει και κολακευτικά σχόλια για τον Σφιντέρσκι, όσο μπόρεσε να δει τον Πολωνό επιθετικό στα ματς του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ