Ξέμεινε από μαέστρους ο Λουτσέσκου

Ξέμεινε από μαέστρους ο Λουτσέσκου

Πέλκας και Ελ Καντουρί έχουν μπει στα πιτς για ένα περίπου μήνα με αποτέλεσμα ο μοναδικός επιτελικός μέσος αυτή τη στιγμή που έχει στα χέρια του ο Λουτσέσκου είναι ο Μπίσεσβαρ.

Οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να πορευτούν για τον επόμενο μήνα χωρίς τους Δημήτρη Πέλκα και Ελ Καντουρί.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, υπέστη θλάση των κοιλιακών μυών από το πλάγιο τοίχωμα της λεκάνης. Ενώ ο Μαροκινός άσος έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο.

Αυτές οι δύο σημαντικές απουσίες προβληματίζουν τον Ράζβαν Λουτσέσκου που καλείται πλέον να καταστρώσει τα πλάνα του για τον επόμενο μήνα, έχοντας ως μοναδικό επιτελικό χαφ τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό (3/3), την εντός έδρας αναμέτρηση της Τούμπας με τον Ατρόμητο (10/3), αλλά και το εκτός έδρας ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (16/3).

Το ευτύχημα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως στη συνέχεια θα μεσολαβήσει η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των προκριματικών για το Euro 2020. Ελ Καντουρί και Πέλκας σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ομάδας θα κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.

Έτσι λοιπόν ο μοναδικός καθαρόαιμο οργανωτή για τον ΠΑΟΚ είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που θα σηκώσει το βάρος όλο στα παιχνίδια που έρχονται.

Δεν αποκλείεται ο Λουτσέσκου εκ’ των έσω να βρει λύσεις στο πρόβλημα με την χρησιμοποιήσει παικτών όπως του Μαουρίσιο και του Ολιβέιρα όταν θα παραστεί ανάγκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ