ΠΑΟΚ: Θέλει να αποχαιρετήσει την Αθήνα με νίκη

ΠΑΟΚ: Θέλει να αποχαιρετήσει την Αθήνα με νίκη

Στην τελευταία πρόβα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου, δεν πήρε τις τελικές του αποφάσεις για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ. Προβληματίζεται για τον παρτενέρ του Μαουρίσιο, αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ζαμπά.

Στην τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει με νίκη, κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Αντίπαλος του ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη που έχει ως στόχο την 5η θέση που οδηγεί στο UEFA. Οι Ασπρόμαυροι μετά τη δύσκολη πρόκριση που πήραν για το κύπελλο με τον Πανιώνιο, αλλά και την ισοπαλία που παραχώρησαν στον Άρη δεν έχουν και πολλά περιθώρια για κάποια νέα απώλεια βαθμών. Μπορεί οι απουσίες των Πέλκα και Ελ Καντουρί να είναι σημαντικές όμως αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου που έχει τις αξιόπιστες λύσεις σε όλες πλέον τις θέσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικά σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο. Η πρώτη θα είναι στην αμυντική γραμμή καθώς ο Βαρέλα θα πάρει τη θέση του Ίνγκασον. Οι υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν ως έχουν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια τον Μάτος δεξιά, τον ακούραστο Βιερίνια από τα αριστερά και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Η δεύτερη θα είναι στο κέντρο με τον Μαουρίσιο να επιστρέφει στην 11αδα. Το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή καθώς Σάκχοφ και Ολιβέιρα έχουν πάνω κάτω τις ίδιες πιθανότητες.

Ο Λέο Ζαμπά κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και να μπει στην αποστολή. Αν όμως θα αγωνιστεί από το ξεκίνημα δεν έχει αποφασισθεί ακόμα. Πολλές πιθανότητες να διατηρήσει την θέση του στο αρχικά σχήμα έχει ο Πέδρο Ενρίκε που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Ο Λημνιός θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Μπίσεσβαρ στον άξονα και ο Άκπομ στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ