ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ρουμάνος έχει δύο διλήμματα για την ενδεκάδα: μία θέση παίζεται μεταξύ του Σάκχοφ και του Ολιβέιρα και μια άλλη μεταξύ του Ζαμπά και του Ενρίκε.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (3/3) στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και θέλει το διπλό για να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος είναι αήττητος φέτος στο πρωτάθλημα έχοντας 19 νίκες και 3 ισοπαλίες προέρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από ένα δραματικό ματς με τον Πανιώνιο το οποίο κρίθηκε στην παράταση.

Έτσι υπάρχει έξτρα κούραση στους παίκτες του Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βέρνμπλουμ, Πέλκα και Ελ Καντουρί.

Οι 18 παίκτες που είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ζαμπά, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Πέρα από τους τραυματίες, εκτός έμειναν και οι Τόσκα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κάνιας, Καρέλης, Μπαλογιάννης, Λύρατζης, Σιαμπάνης και Γλύκος.

Ο Λουτσέσκου έχει δύο διλήμματα για την ενδεκάδα του. Μία θέση παίζεται μεταξύ του Σάκχοφ και του Ολιβέιρα και μια άλλη μεταξύ του Ζαμπά και του Ενρίκε.

Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια θα παίξει αριστερά και ο Μάτος δεξιά στην άμυνα, ενώ κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Κρέσπο, στη μεσαία γραμμή θα βρεθεί ο Μαουρίσιο μαζί με τον Σάκχοφ ή τον Ολιβέιρα, πιο μπροστά τους θα παίξει ο Μπίσεσβαρ, δεξιά στην επίθεση ο Λημνιός, στην κορυφή ο Άκπομ και αριστερά ο Ενρίκε ή ο Ζαμπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ