Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος κέρδισε δίκαια τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 2-0 για την 23η αγωνιστική και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμη ένα βήμα για να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος καθώς κέρδισε δίκαια τον Παναθηναϊκό με 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ. Αυτή ήταν η 20η νίκη για τον Δικέφαλο σε 23 αγωνιστικές (έχει και τρεις ισοπαλίες) και πλέον χρειάζεται άλλους 14 βαθμούς στις 7 τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Μαουρίσιο (μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια) και σφράγισε τη νίκη στο 47’ όταν ο Ζαμπά έκανε το 2-0. Ο Δικέφαλος έχασε 3-4 κλασικές ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Μάλιστα τις δύο πιο μεγάλες του ευκαιρίες τις έχασε παίζοντας με 10 παίκτες, καθώς στο 71’ ο Λέο Ζαμπά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πασχαλάκης: Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και κράτησε ανέπαφη την εστία του με ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού.

Βαρέλα: Ήταν άψογος για ακόμη ένα παιχνίδι. Είχε σωστές τοποθετήσεις και δεν επέτρεψε μαζί με τον Κρέσπο τους αντιπάλους παίκτες να πατήσουν στην περιοχή του Πασχαλάκη.

Κρέσπο: Ήταν αλάνθαστος για άλλο ένα ματς. Μαζί με τον Βαρέλα είναι το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Βιεϊρίνια: Από το δικό του κόρνερ έκανε ο Μαουρίσιο το 1-0 για τον ΠΑΟΚ μόλις στο 2’, οπότε μέτρησε άλλη μια ασίστ. Ήταν καλός αλλά κουρασμένος (είχε παίξει 120 λεπτά με τον Πανιώνιο) και έτσι έγινε αλλαγή στο τέλος.

Μάτος: Έδειξε και πάλι μεγαλύτερη προσοχή στα ανασταλτικά του καθήκοντα και έπαιξε αρκετά πίσω, χωρίς να ρισκάρει να βγει πολλές φορές μπροστά. Έκανε αρκετά καλά τη δουλειά του.

Μαουρίσιο: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σκόραρε, όπως είχε κάνει και με την ΑΕΚ. Συνολικά ήταν πολύ καλός και έλεγξε σωστά τη μεσαία γραμμή.

Σάκχοφ: Θετική παρουσία με σωστές τοποθετήσεις και σωστή προώθηση της μπάλας. Μέσα στο 2019 έχει δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Μπίσεσβαρ: Δεν είχε τόσο καλή παρουσία όσο σε προηγούμενα ματς και ήταν αρκετά κουρασμένος από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο που πήγε στην παράταση.

Λήμνιος: Ο Παναθηναϊκός έπαιξε περισσότερο από αριστερά με τον Ινσούα, οπότε είχε αρκετή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Τα πήγε καλά, αλλά επιθετικά δεν είχε πάλι κάποια καλά τελειώματα. Είχε καλά τρεξίματα πάντως ως το τέλος.

Ζαμπά: Με την ταχύτητά του δημιούργησε θέματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σε σωστή θέση για να πετύχει το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ και να κλειδώσει τη νίκη. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη σε μια φάση που έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας και κτύπησε τον Κολοβέτσιο.

Άκπομ: Έμοιαζε να είναι αρκετά απομονωμένος στην επίθεση, αλλά έκανε πολύ δουλειά πρεσάροντας και κυνηγώντας κάθε φάση. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να τελειώσει καλύτερα μια φάση που είχε και να πετύχει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος βρίσκοντας περισσότερους χώρους.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ολιβέιρα: Μπήκε στη θέση του Μπίσεσβαρ στο 70’, είχε καλή παρουσία και στο τέλος έχασε μια καλή ευκαιρία για να κάνει το 0-3.

Γιαννούλης: Μπήκε στη θέση του Σάκχοφ στο 77’ και έπαιξε αριστερό μπακ με τον Βιεϊρίνια να προωθείται. Χωρίς να κάνει κάποιο λάθος, είναι φανερό ότι ανασταλτικά χρειάζεται βελτίωση, παρότι έπαιξε πολύ λίγο.

Ενρίκε: Μπήκε στο 82’ στη θέση του Βιεϊρίνια και έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 0-3.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ