Φευγάτος από την Λας Πάλμας ο Αραούχο, παραμονεύει η ΑΕΚ

Φευγάτος από την Λας Πάλμας ο Αραούχο, παραμονεύει η ΑΕΚ

Η Λας Πάλμας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ο Αργεντινός επιθετικός περνάει δύσκολα στα Κανάρια Νησιά μοιάζοντας πιο πιθανό από ποτέ (τον τελευταίο χρόνο) να φύγει από την ομάδα της Segunda και η ΑΕΚ μόνο αδιάφορη δεν είναι σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής του «Τσίνο».

Η ΑΕΚ έχει βρει στο πρόσωπο του Εσεκίελ Πόνσε την λύση στο σκοράρισμα με τον Αργεντινό να ξεπερνάει ακόμη και τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον όταν ήρθε στην Ένωση. Οι επιδόσεις του αυτές βέβαια έχουν τα καλά τους αλλά έχουν και τα κακά τους τα οποία είναι πως ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που φέρεται να έχουν χτυπήσει την πόρτα του ίδιου αλλά και της Ρόμα από την οποία είναι δανεικός για τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει ωστόσο ανεξάρτητα από την υπόθεση αυτή, υπάρχει μία άλλη που πάντα «καίει» τους ανθρώπους των «κιτρίνομαυρων» και ειδικά τον κόσμο της ομάδας. Ποια είναι αυτή; Φυσικά ο αγαπημένος των οπαδών της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο που μόνο καλά δεν περνάει στα Κανάρια Νησιά και φαίνεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Αραούχο είναι δεδομένο ότι χαίρει της εκτίμησης όλων στην ΑΕΚ, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έκανε τα πάντα για να τον ξαναφέρει πίσω, την ύστατη στιγμή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το 2017, τον Μανόλο Χιμένεθ στον οποίο ο 27χρονος επιθετικός οφείλει πολλά για την αναγέννησή του και φυσικά ο κόσμος της ΑΕΚ που δεν τον ξέχασε στιγμή.

Το ιδανικό για την ΑΕΚ θα ήταν να έχει του χρόνου και τον Πόνσε και τον Αραούχο, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. Αναξάρτητα με τον Πόνσε όμως, για τον οποίο θα κάνει την κίνησή της η Ένωση, είναι βέβαιο πως αν βρει ευκαιρία για να φέρει πίσω τον Αραούχο, δεν θα την αφήσει.

Στην Λας Πάλμας φαίνεται πως δεν έχει μέλλον, με την ομάδα να χάνει το τρένο της ανόδου και το κλίμα να είναι πολύ βαρύ μετά και τη νέα γκέλα με την Εξτρεμαδούρα που είχε ως αποτέλεσμα και την απόλυση του Πάκο Ερέρα από την τεχνική ηγεσία. Στο στόχαστρο σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ έχουν μπει και πολλοί παίκτες με τον Αραούχο που έχει αμφισβητηθεί πολύ και από τον κόσμο της ομάδας, να είναι από τους πρώτους.

Μόλις τρία ενενηντάλεπτα στα τελευταία δέκα ματς μετράει φέρος με την φανέλα της Λας Πάλμας και στις συνολικά 18 συμμετοχές του, έχει μόλις 3 γκολ και 2 ασίστ. Το καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2023 ενώ μάλιστα υπάρχει και ρήτρα 60 εκατ. ευρώ που φυσικά δεν πρόκειται να ισχύσει.

Κάτι επίσημο από πλευράς ΑΕΚ φυσικά και δεν υπάρχει, είναι πολύ νωρίς ακόμη εξάλλου, είναι δεδομένο ωστόσο πως αν της δοθεί η ευκαιρία, δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ