Όργιο φημών πως δεν θα γίνει αναδιάρθρωση

Όργιο φημών πως δεν θα γίνει αναδιάρθρωση

Δεν κατατέθηκε σήμερα η τροπολογία για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 5/3 στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο χωρίς όμως να κατατεθεί τροπολογία για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.  Παρά το ότι πηγές από το υφυπουργείο αθλητισμού ανέφεραν πως η τροπολογία θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, υπάρχει έντονη φημολογία πως αυτή η νέα καθυστέρηση ίσως και να δείχνει πως δεν θα υπάρξει αναδιάρθρωση.

Το10.gr σας έχει ενημερώσει σχετικά με αναλυτικό ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλα δείχνουν πως είναι πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην γίνει αναδιάρθρωση. Ν’ αποφασιστεί δηλαδή ακόμα και αναβολή ενός χρόνου, καθώς υπάρχουν ομάδες που επιθυμούν να διεξαχθεί και το νέο πρωτάθλημα με 16 ομάδες. Με βάση λοιπόν τις σημερινές εξελίξεις και το ότι δεν κατατέθηκε η σχετική τροπολογία, αποδεικνύει πως υπάρχει θέμα με την αναδιάρθρωση και μάλιστα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Όπως προαναφέραμε για το συγκεκριμένο ζήτημα σας είχαμε πληροφορήσει με αναλυτικό ρεπορτάζ καθώς to10.gr είχε αναδείξει τις πολλές δεύτερες σκέψεις που γίνονταν εδώ και καιρό για την αναδιάρθρωση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην ομιλία του στα επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκανς στο Παπαστράτειο, τονίζοντας χαρακτηριστικά. «Γίναμε μάρτυρες θλιβερών γεγονότων που καταδεικνύουν και την αναγκαιότητα του νέου αθλητικού νόμου για την ποινική αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται.

Δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω για το τι έκανε η αστυνομία και αν είμαστε στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική που είχα ακολουθήσει και σε προηγούμενα επεισόδια. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα της.

Και σε αυτή την περίπτωση, και στο ξυλοδαρμό του διαιτητή, θα έχουμε πιστεύουμε πάλι τη διαλεύκανση τους που σε συνδυασμό με το νέο νόμο πλαίσιο θα μπορέσουμε να δώσουμε τα όπλα στη φαρέτρα μας απέναντι στα φαινόμενα αυτά. Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και ιδίως σε μια περίοδο 10ετούς οικονομικής κρίσης μπορεί στα γήπεδα να βρίσκει πιο πρόσφορο έδαφος. Πρέπει να στείλουμε τα σωστά μηνύματα, και με το νομοσχέδιο αυτό κάνουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ