Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με Ρινάλντι, πλησιάζει και Έκι

Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με Ρινάλντι, πλησιάζει και Έκι

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε οριστικά σε διακανονισμό με τον Λαουτάρο Ρινάλντι, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με τον Έκι Γκονζάλες βρίσκονται επίσης σε πολύ καλό σημείο.

Μία μία κλείνουν οι… τρύπες στον Παναθηναϊκό που τρέχει για να προλάβει την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου όταν και θα καταθέσει τον φάκελο αδειοδόιτησης στην αρμόδια Επιτροπή.

Η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι είναι μια από αυτές που έκλεισαν οριστικά για το τριφύλλι. Μετά την εκδίκαση της έφεσης του Αργεντινού, με την Επιτροπή επίλυσης Οικονομικών Διαφορών να του επιδικάζει 530.000 ευρώ, ο παίκτης ζητούσε άλλα 120.000 για μη τήρηση του διακανονισμού.

Τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον πρώην πράσινο επιθετικό να παίρνει τις 530.000 σε δόσεις και επιπλέον ένα ποσό που φτάνει τις 50.000 ευρώ.

Σειρά παίρνει τώρα η υπόθεση ενός άλλου Αργεντινού, του Έκι Γκονζάλες, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να κλείσει και αυτή την υπόθεση, με τις οφειλές προς τον 38χρονο να ανέρχονται στις 500.000.

Ο Γιάννης Αλαφούζος; Βάζει καθημερινά χρήματα στην ΠΑΕ για να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι συμφωνίες με παίκτες, προπονητές και ομάδες στους οποίους οφείλονται χρήματα, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να είναι σίγουρος για την ομαλή εξέλιξη της υπόθεσης αδειοδότησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ