Διάψευση Ολυμπιακού για Καρεμπέ: «Κόψτε τα παραμύθια, ασχοληθείτε με Γκαγκάτσηδες, Γιαννάκηδες και… Μίχελ»

Διάψευση Ολυμπιακού για Καρεμπέ: «Κόψτε τα παραμύθια, ασχοληθείτε με Γκαγκάτσηδες, Γιαννάκηδες και… Μίχελ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, διέψευσε τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Κριστιάν Καρεμπέ, καλώντας όσους τα ανακαλύπτουν, να ασχοληθούν με τους παράγοντες των άλλων ομάδων.

Τα άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, προκάλεσαν διάφορα σενάρια, αναφορικά με κάποιες αλλαγές που υποτίθεται επιθυμεί να κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Αλλαγές, όχι μόνο σε επίπεδο ρόστερ, αλλά και στελεχών. Με τον Κριστιάν Καρεμπέ να μπαίνει στο κάδρο των σεναρίων. Με δημοσιεύματα να θέλουν τον Ολυμπιακό να τον απομακρύνει από το πόστο του. Κάτι, ωστόσο, που διαψεύστηκε σε κάθε τόνο και ύφος από την ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, με ανάρτησή του στα social media, ήταν απόλυτος σε ό,τι έχει να κάνει με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτοί που δημιουργούν τέτοια σενάρια, καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τους παράγοντες των δικών τους ομάδων και όχι με ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος όπως ο Γάλλος.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο Κ. Καραπαπάς αναφέρει: «Βλέπω τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα περί «αμφισβήτησης» του Καρεμπέ κλπ κλπ. Ακούστε λοιπόν: Μείνετε με τους Γκαγκάτσηδες και τους Γιαννάκηδες και τους… Μίχελ και αφήστε εμάς να έχουμε ανθρώπους σαν τον Καρεμπέ. Για να βρείτε τέτοιο ποδοσφαιρικό μέγεθος-παράγοντα, θα πρέπει να περάσουν 200 χρόνια! Αφήστε μας ήσυχους, λοιπόν, και κόψτε τα παραμύθια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ