Γαλλικό σενάριο για Ολυμπιακό και Μεσέρ (vid)

Γαλλικό σενάριο για Ολυμπιακό και Μεσέρ (vid)

Στο εξωτερικό γράφουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 30χρονο σέντερ μπακ της Ρεν - Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα.

Την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Μεσέρ, που αγωνίζεται στη Ρεν εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Πρόκειται για τον 30χρονο στόπερ της γαλλικής ομάδας, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο έμπειρος αμυντικός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης, έχοντας αγωνιστεί σε 44 αγώνες, ενώ σύμφωνα με την Equipe, εκτός από τον Ολυμπιακό βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Χετάφε, Αλαβές και Τραμπζονσπόρ.

Ο Μεσέρ εκτός από την Γαλλία και τη Ρεν, στην οποία ανήκει από το 2014, έχει αγωνιστεί επίσης και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ολανένσε και Νασιονάλ. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει συνολικά σε 30 αγώνες με τη φανέλα της Ρεν, έχοντας 1 γκολ σε 2.554 λεπτά συμμετοχής.

Ο 30χρονος σέντερ μπακ μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε μερικούς μήνες, αλλά σύμφωνα με την Equipe, οι διαπραγματεύσεις με τη Ρεν θα έχουν αίσιο τέλος. Οι Γάλλοι θεωρούν ότι ο Μεσέρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=7M2eGY6QZvM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ