Άρης και στο Καμερούν!

Άρης και στο Καμερούν!

Τα σχέδια της κίτρινης ΠΑΕ για ακαδημίες στην Αφρική.

Ο Άρης έχει ήδη δείξει τις διαθέσεις του για επέκταση σε ποδοσφαιρικές αγορές όσο το δυνατόν περισσοτέρων χωρών, όπως φάνηκε και από τις κινήσεις του τόσο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και νωρίτερα το καλοκαίρι. Το ίδιο σκεπτικό φαίνεται πως θα ακολουθηθεί και στο επίπεδο των ακαδημιών της ΠΑΕ, καθώς στα πλάνα των ανθρώπων της είναι η δημιουργία σχετικής βάσης στην Αφρική και συγκεκριμένα στο Καμερούν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δουλεύει πάνω στην ιδέα εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και όπως όλα δείχνουν έχει εμπιστευτεί τον Γιώργο Κολοβό για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο εγχείρημα. Ο ισχυρός άντρας του Άρη γνωρίζει τον Έλληνα μάνατζερ από προηγούμενη συνεργασία τους στη Βέροια και τον επέλεξε για τη δημιουργία και διαχείριση των νέων ακαδημιών.

Στόχος είναι οι κίτρινοι να δικτυωθούν στην αφρικανική ήπειρο και να αξιοποιήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο, που μπορούν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Επιπλέον, ανεβάζοντας το κασέ τους, μελλοντικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να πωληθούν, αποφέροντας κέρδος στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ