Ψάχνεται για επιστροφή στα πράσινα ο Χουχούμης

Ψάχνεται για επιστροφή στα πράσινα ο Χουχούμης

Ο μέχρι πριν δύο χρόνια αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Διαμαντής Χουχούμης, φαίνεται να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επιστροφής στο τριφύλλι ενόψει καλοκαιριού.

Ο Διαμαντής Χουχούμης είναι ένα από τα ποδοσφαιρικά προϊόντα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα την πενταετία 2012-2017, φορώντας τη φανελα με το τριφύλλι στο στήθος 59 φορές.

Το καλοκαίρι του 2017 όπως οι δρόμοι του παίκτη και της ομάδας χώρισαν με τον 24χρονο αριστερό μπακ να αγωνίζεται πέρσι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (20συμ) και φέτος στη Βοϊβοντίνα του Νόβι Σαντ.

Αν και ο Χουχούμης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, επικοινώνησε με τον Νίκο Νταμπίζα, τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού εκδηλώνοντας του την επιθυμία να αγωνιστεί και πάλι για τον Παναθηναϊκό.

Είναι αλήθεια πως εκτός από τον Χουχούμη και άλλοι πρώην πράσινοι ποδοσφαιριστές έχουν… ενοχλήσει τον Νταμπίζα με εκείνον να μην τους κλείνει την πόρτα, αφού και η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό αναμένεται σφιχτή μεταγραφικά και δεν σηκώνει πολλούς παίκτες «στοιχήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ