Ο Χόσε Κάνιας και οι άλλοι που θα κουνήσουν μαντήλι

Ο Χόσε Κάνιας και οι άλλοι που θα κουνήσουν μαντήλι

Το καλοκαίρι, εκτός από μεταγραφές θα έχουμε και αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής οι σίγουροι που θα κουνήσουν μαντήλι είναι επτά, με τον Χοσέ Κάνιας να ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην Ισπανία.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα μεγάλο ρόστερ και από τα πιο ακριβά στη Super League, μαζί με τον Ολυμπιακό. Κάθε προπονητής επιθυμεί να δουλεύει με 25-26 ποδοσφαιριστές για να μπορεί να αποφύγει καθημερινές γκρίνιες στα αποδυτήρια, αλλά και να κάνει πιο εύκολα τη δουλειά του. Με τις νέες αφίξεις και τις επιστροφές του Ιανουαρίου ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στις προπονήσεις του Δικεφάλου είναι μεγάλος. Αν σκεφτεί κανείς πως το καλοκαίρι θα γίνουν και νέες προσθήκες η ανάγκη για αποσυμφόρηση του ρόστερ κρίνεται επιβεβλημένη.

Μπορεί να θέλουμε άλλους δύο μήνες για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως, όπως όλα δείχνουν επτά ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα Ασπρόμαυρά για τη νέα χρονιά. Η πιο δυνατή περίπτωση είναι αυτή του Χοσέ Κάνιας. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ισπανός μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα όπως θα ήθελε ο ίδιος. Οι μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη με τις αφίξεις των Σίσιτς και Ολιβέιρα, αλλά και η παραμονή του Σάκχοφ, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου στον Κάνιας.

Ο έμπειρος μέσος που από το ξεκίνημα του 2019 δεν έχει δει το όνομα του στην ενδεκάδα, αλλά και σε αποστολή της ομάδας μετά από τρία χρόνια (μέχρι σήμερα έχει 88 ματς και 4 γκολ), θα αποχωρήσει. Ο Χοσέ Κάνιας, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον υπάρχουν επαφές με τη διοίκηση της Μπέτις από την οποία άρχισε την καριέρα του, προκειμένου να επιστρέφει στην πατρίδα του τη Σεβίλλη.

Εκτός από τον Ισπανό μέσο θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο δανεισμός των Τόσκα και Καρέλη τελειώνει και θα επιστρέψουν σε Ρεάλ Μπέτις και Γκενκ αντίστοιχα. Στα 34 χρόνια του, πλέον, ο Μαλεζάς βλέπει ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος του στην Τούμπα, ενώ παρελθόν θ’ αποτελέσουν και οι Γλύκος και Σιαμπάνης, ενώ δεδομένο είναι το διαζύγιο και με τον Χατσερίδη. Το συμβόλαιο με τον Ουκρανό προέβλεπε αρχικά συνεργασία μέχρι το 2021, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει πιάσει έναν στάνταρ αριθμό εμφανίσεων, θα λυθεί πρόωρα και «αναίμακτα» για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ