Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

To10.gr περνάει από ακτίνες X τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εξαιρετικοί από τη μέση και πίσω οι περισσότεροι, λίγα πράγματα μεσοεπιθετικά για τον Παναθηναϊκό.

Διούδης: Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από μια ΑΕΚ που ήταν πολύ φλύαρη στο επιθετικό της κομμάτι, είχε θετική παρουσία. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, κυρίως σε μια φάση που ο Πόνσε πήγε να γίνει απειλητικός, αλλά τον πρόλαβε και με τάκλιν τον σταμάτησε στο πλάι της μικρής περιοχής.

Κουλιμπαλί: Από τους καλύτερους του γηπέδου, ήταν εξαιρετικός στα καθήκοντά του σαν τρίτος κεντρικός αμυντικός. Με δυναμισμό και πάθος, με καλές τοποθετήσεις, πήγαινε δυνατά στις μονομαχίες και πήγε εξαιρετικά στο μαρκάρισμα του Πόνσε.

Κολοβέτσιος: Ηγετικός στην άμυνα του Παναθηναϊκού, δεν έχασε ούτε μια μονομαχία από τους αντιπάλους του. Έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα, ήταν πρώτος σε… κερδισμένα φάουλ, είχε ψυχραιμία και ήταν ο βασικός λόγος της εξαιρετικής αμυντικής λιτουργίας του Παναθηναϊκού.

Οικονόμου: Από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πήγαινε με δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, βγαίνοντας νικητής σχεδόν σε όλες. Προσπάθησε και επιθετικά με σέντρες να δημιουργήσει καταστάσεις.

Γιόχανσον: Περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και ήταν ένας ακόμα από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού. Επιθετικά φάνηκε ελάχιστα, αφού ήταν προφανής η οδηγία του Δώνη να κοιτάζει πρώτα τι συμβαίνει… πίσω του.

Ινσούα: Δεν έπαιξε ο Παναθηναϊκός όσο το συνηθίζει από την πλευρά του, με αποτέλεσμα να είναι κι αυτός σχεδόν… άφαντος επιθετικά, όπως και οι περισσότεροι. Αμυντικά, όμως, ήταν προσηλωμένος στο πλάνο του προπονητή και έδειξε τα γνωστά του χαρακτηριστικά.

Κάτσε: Πολλά τρεξίματα, εκπληκτικό δίδυμο μαζί με τον Κουρμπέλη, από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από δικό του φάουλ προήλθε η κεφαλιά του Κουρμπέλη, που παραλίγο να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Κουρμπέλης: Για… εκατοστά δεν έγινε ο παίκτης του ματς, αφού η κεφαλιά του στο φινάλε έγλειψε το δοκάρι του Μπάρκα. Πολλά χιλιόμετρα και απ’ αυτόν, πολλές φορές βγήκε πρώτος στην μπάλα, στην αμυντική τακτική ήταν εξαιρετικός.

Δώνης: Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. Έτρεξε πολύ, είχε μια πολύ καλή πάσα στον Μακέντα, που δεν την αξιοποίησε ο Ιταλός, αμυντικά ήταν προσηλωμένος στο πλάνο.

Άλτμαν: Λίγα πράγματα από τον Ισραηλινό. Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να βοηθήσει στην ανάπτυξη, είχε λίγες επαφές με την μπάλα και οι περισσότερες χαμένες προσπάθειες.

Μακέντα: Ο Ιταλός έδειξε και πάλι πως δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» με την ευκαιρία που έχασε στο 26′. Πήγε αργοπορημένα στην μπάλα, έκανε κακό τελείωμα και σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Στο υπόλοιπο ματς ήταν χαμένος ανάμεσα στα στόπερ της ΑΕΚ.

Καμπετσής: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα και ταχύτητα στην επίθεση, κατάφερε να κρατήσει την άμυνα της ΑΕΚ μερικά μέτρα πιο πίσω, αλλά δεν φάνηκε απειλητικός.

Χατζηθεοδωρίδης: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Εμμανουηλίδης: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ