Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική για την απόδοση των ποδοσφαιριστών της Ενωσης απόψε στο ΟΑΚΑ

Βασίλης Μπάρκας:

Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά παρά μόνο με.. υποψίες φάσεων, ενώ στο τέλος ο Κουρμπέλης είχε μια καλή φάση που πέρασε άουτ. Στο 24’ κάλυψε σωστά το τέρμα του σε ψηλοκρεμαστό του Μακέντα. Δεν είχε φάση για να επέμβει.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:

Επαιξε μετά από αρκετό καιρό βασικός και έδειξε «βαρύς» στα ανασταλτικά του καθήκοντα όποτε χρειάστηκε να επέμβει. Έγινε αλλαγή λίγο πριν το ημίχρονο όταν δεν μπορούσε να συνεχίσει και μπήκε ο Τσόσιτς.

Μάριος Οικονόμου:

Με τον Μακέντα είχε αρκετή δουλειά και τις περισσότερες φορές τα κατάφερε. Είχε καλή εικόνα και στις χαμηλές και ψηλές φάσεις και μετά το Χαριλάου έδειξε να συνέρχεται.

Μιχάλης Μπακάκης:

Επαιξε αριστερό στόπερ στην τριάδα της άμυνας ξανά και αμέσως μετά από τραυματισμό του. Δείχνει μπουκωμένος, μπουχτισμένος δίχως ενέργεια και φρεσκάδα. Παρόλα αυτά δίνει τα… πάντα στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν αρκεί για το επίπεδο της ΑΕΚ.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Επαιξε δεξί μπακ χαφ και είχε να αντιμετωπίσει τον Ινσούα. Δεν είχε αρκετή ενέργεια ο Βραζιλιάνος και οι σέντρες του δεν ήταν αποτελεσματικές όποτε τις επιχείρησε. Μέτρια και δίχως ουσία εμφάνιση.

Αντρέ Σιμόες:

Για ακόμη ένα παιχνίδι τελευταία κινήθηκε στην μετριότητα. Κέρδιζε και έχανε μονομαχίες, αλλά ο ΠΑΟ είχε περισσότερο ενέργεια και ψυχή στις φάσεις. Προφανώς και έχει μπει με τα… χίλια στην επιστροφή του και δεν έχει φρεσκάδα.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Περίπου 70 λεπτά έμεινε στο γήπεδο ως αμυντικός χαφ στο πλάι του Σιμόες και είχε πολλή δουλειά να κάνει απέναντι σε Κουρμπέλη, Κάτσε και Δώνη. Δεν ξεχώρισε παρότι προσπάθησε και έτρεξε αρκετά. Αντικαταστάθηκε από τον Αλεφ για να γίνει πιο επιθετική η ΑΕΚ.

Τάσος Μπακασέτας:

Ξεκίνησε ως ελεύθερος πίσω από τους δύο επιθετικούς και μετά την αλλαγή Μπογέ μετακόμισε αριστερά στην επίθεση.

Πήγε αριστερά μετά την αλλαγή Μπογέ

Λούκας Μπογέ:

Αγωνίστηκε αριστερά έχοντας πίσω του τον Μπακάκη σε σχηματισμό 3-5-2, αλλά δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Οι πρωτοβουλίες που πήρε δεν είχαν αποτέλεσμα και έκανε αρκετά λάθη, ενώ δεν μπόρεσε στην τακτική να βοηθήσει την ομάδα του. Αντικαταστάθηκε μετά τα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου.

Μάρκο Λιβάγια:

Κατάφερε να μην βοηθήσει καθόλου την ΑΕΚ απόψε. Δεν είχε καθόλου καλή εικόνα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Μακριά από τον καλό του εαυτό του και δίχως πρωτοβουλίες για να απειλήσει ακόμη και ο ίδιος την άμυνα του ΠΑΟ.

Εζεκίελ Πόνσε:

Για ακόμη μια φορά δούλεψε πολύ για την ομάδα, έτρεξε, πίεσε, αλλά η ομάδα δεν δούλεψε για αυτόν. Μια καλή φάση είχε ο Αργεντίνος σέντερ φορ στο 16’ όταν δεν είχε καλό τελείωμα και έστειλε την μπάλα άουτ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ούρος Τσόσιτς:

Πέρασε λίγο πριν τελειώσει το πρώτο 45λεπτο στην θέση του τραυματία Τσιγκρίνσκι. Δεν είχε πολλή πίεση από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρόλαβε να κάνει λάθη και να δείξει ότι παραμένει σε κακό φεγγάρι…

Νέναντ Κρίστιτσιτς

Μπήκε στο ματς αντί του Μπογέ στο 68’ και πήρε θέση πίσω από τους επιθετικούς ως ελεύθερος χαφ για να κάνει παιχνίδι. Είχε διάθεση και όρεξη, αλλά προφανώς και δεν ξέρει καλά το παιχνίδι της ομάδας του για να το κάνει στον ρυθμό και στη ταχύτητα που πρέπει. Έκανε και λάθη…

Αλεφ:

Αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά, όταν πήρε την θέση του Γαλανόπουλου στον άξονα. Σαφώς πιο επιθετικός από τον συμπαίκτη του, αλλά δίχως ουσία για να κάνει φάση η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ