Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Με Ομάρ στο δεξί άκρο

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Με Ομάρ στο δεξί άκρο

Ο Νορβηγός μπακ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και παίρνει φανέλα βασικού στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη (19:30) – Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη (19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση και μια επιβλητική νίκη.

Στο παιχνίδι με τους Κίτρινους ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει τον Ολυμπιακό σχεδόν με την ίδια 11άδα που είχε παρατάξει την ομάδα του και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η μοναδική αλλαγή είναι στο δεξί άκρο, με τον Ομάρ να παίρνει τη θέση του Τοροσίδη. Ο Νορβηγός μπακ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και παίρνει φανέλα βασικού.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός παρατάσσει τους Πειραιώτες με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Μιράντα και Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Ομάρ και στο αριστερό ο Κούτρης. Από εκεί και πέρα, στα χαφ θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους τον Φορτούνη.

Στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Ποντένσε και Μασούρας, με τον Χασάν να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Αναλυτικά η 11άδα: Σα, Ομαρ, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Χασάν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ