Το πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου που «έπνιξε» ο Αζέρος στην Τούμπα (vid)

Το πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου που «έπνιξε» ο Αζέρος στην Τούμπα (vid)

Στο 74’ ο Σάκχοφ έπεσε με δύναμη πάνω στον Μπρούνο και τον πέταξε στο έδαφος, αλλά ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκαγέν έκλεισε τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πέναλτι μαρς υπέρ του Ατρομήτου δεν έδωσε ο Αλιγιάρ Αγκαγέν, με τον Αζέρο διαιτητή στο 74′ να κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Μπρούνο από τον Σάκχοφ, ενώ το σκορ ήταν στο 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Ατρομήτος βγήκε επικίνδυνα στην επίθεση, ο μέσος των γηπεδούχων γκρέμισε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων, με τη φάση να γίνεται μπροστά στα μάτια του Αγκαγέν, ο οποίος όμως δεν… συγκινήθηκε και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο ριπλέι φαίνεται πεντακαθάρα ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε με δύναμη πάνω στον στράικερ του Ατρομήτου και τον πέταξε στο έδαφος. Μια πεντακάθαρη φάση, στην οποία ο διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν θα έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα.

Όπως είναι λογικό η απόφαση του Αγκαγέν προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιριστών, αλλά και του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος είδε τον ρέφερι να κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αζέρος διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο έδωσε δύο πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου σε διάστημα 30 λεπτών.

Δείτε τη φάση:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ