Ψηφίστε τον MVP της 24ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 24ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον πολυτιμότερο παίκτη της 24ης αγωνιστικής, μέσω του σχετικού poll.

Ολοκληρώθηκε και η 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον MVP, μέσω του σχετικού γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr. Αυτή τη φορά θέτουμε στη διάθεσή σας τους Ποντένσε, Ακπόμ, Κουρμπέλης, Μάζουρεκ

Ντάνιελ Ποντένσε
Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο 4-1 επί του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σημείωσε δύο γκολ, ενώ ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα των κίτρινων με τις γνωστές «επελάσεις» του στις πτέρυγες. Γενικότερα ήταν μια αρχηγική εμφάνιση σε ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για τους Πειραιώτες, αλλά με τη συμβολή του μπήκε στο «σωστό δρόμο».

Τσούμπα Ακπόμ
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα και ο Αγγλος επιθετικός ήταν ο καλύτερος της ομάδας του. Κέρδισε δύο πέναλτι, ενώ με την ταχύτητά του δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Του έλειψε μόνο το γκολ.

Δημήτρης Κορμπέλης
Μπορεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό να ήταν σε γενικές γραμμές… σούπα, όμως ο Ελληνας μέσος ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν και από τις δύο ομάδες. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, συνέθεσε πολύ καλό δίδυμο με τον Κάτσε, ενώ για λίγο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά στο φινάλε.

Εζεκίελ Πόνσε
Ισως ο μοναδικός που διακρίθηκε από την ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έστω κι αν δεν βοηθήθηκε σχεδόν καθόλου από τους συμπαίκτες του. Ο Αργεντινός φορ έτρεξε και πίεσε αρκετά, ενώ είχε μια καλή φάση για να σκοράρει. Για ακόμη μια φορά δούλεψε πολύ για την ομάδα, έτρεξε, πίεσε, αλλά η ομάδα δεν δούλεψε για αυτόν. Μια καλή φάση είχε ο Αργεντίνος σέντερ φορ στο 16’ όταν δεν είχε καλό τελείωμα και έστειλε την μπάλα άουτ.

Φράνκο Μάζουρεκ
Ο Αργεντινός μέσος ήταν καταλυτικός στο εντυπωσιακό 5-0 του Παναιτωλικού επί του Πανιωνίου. Είχε μια «γεμάτη» εμφάνιση, ενώ πέτυχε δύο γκολ με το πρώτο να έρχεται μετά από εξαιρετική κεφαλιά στην απέναντι γωνία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ