«Καθαρή» η μαγνητική του Χασάν, προλαβαίνει το ντέρμπι

«Καθαρή» η μαγνητική του Χασάν, προλαβαίνει το ντέρμπι

Καλά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αχμέντ Χασάν και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Αιγύπτιος διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης (4-1), κι αντικαταστάθηκε από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τους ανθρώπους της ομάδας να ανησυχούν για το μέγεθος του προβλήματος.

Ωστόσο οι εξετάσεις που έκανε την Καθαρά Δευτέρα (11/03) δεν ανέδειξαν κάτι σοβαρό και οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του στο προσεχές ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ένας μυϊκός σπασμός, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή του από το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής (17/3).

Θυμίζουμε ότι ο υψηλόσωμος φορ έχει μέχρι στιγμής σε 27 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, 12 τέρματα και διανύει περίοδο φορμαρίσματος, οπότε η παρουσία του στο αιώνιο ντέρμπι είναι σημαντική για την ομάδα του Πειραιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ