«Δεν είναι έκπληξη αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ»

«Δεν είναι έκπληξη αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ»

Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος μίλησε για τα φετινά επιτεύγματα του Δικέφαλου στο πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στην Τούμπα, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου με 3-0. Σε δηλώσεις που έκανε στον «Arena FM 89,4» αναφέρθηκε στην πορεία του Δικέφαλου και στην απόδοση της ομάδας.

Αρχικά ρωτήθηκε αν παρακολουθεί τακτικά από κοντά τον ΠΑΟΚ και είπε: «Είχα αρκετό καιρό να έρθω στην Τούμπα. Είχα πάει στον τελικό με την ΑΕΚ. Παρακολουθώ, όμως, τον ΠΑΟΚ. Στην τηλεόραση τα βλέπω όλα τα ματς».

Για το πώς έζησε το ματς με τον Ατρόμητο: «Σίγουρα, όταν έχεις πολλά χρόνια να κάνεις αυτό το κατόρθωμα, να φτάσεις στο πρωτάθλημα, φέτος είναι ευκαιρία να το χαρούμε όλοι. Η ατμόσφαιρα είναι κάτι ξεχωριστό. Πάντα η Τούμπα βράζει. Όλα αυτά τα συνθήματα και η χαρά του κόσμου εκδηλώνεται μέσα στο γήπεδο και ελπίζω να κρατήσει για πολλά χρόνια».

Για το φετινό ρεκόρ του ΠΑΟΚ και αν είναι έκπληξη: «Δεν είναι έκπληξη. Δείχνει μια σταθερότητα ο ΠΑΟΚ. Ο προπονητής έχει καταφέρει να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Υπάρχει πείσμα απ’ όλους. Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν άδικο. Φέτος δεν θα υπήρχαν πολλά περιθώρια για να δώσουν ξανά δικαίωμα».

Για το ποιο είναι το κύριο προτέρημα του Δικέφαλο: «Η διοίκηση παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ο κ. Σαββίδης έχει γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες είναι αυτοί που μαζί με τον προπονητή, εφόσον έχουν όλα τα εφόδια από την διοίκηση, θέλουν ν’ αποδείξουν ποιοι είναι μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα το πάρουν αήττητοι».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ καλά. Έχει κάνει ένα κατόρθωμα στον πρώτο γύρο, αλλά δεν έχει το βάθος που χρειάζεται για να διαχειριστεί ολόκληρο το πρωτάθλημα. Φάνηκε η κούραση των παικτών. Έχει κάποιες σημαντικές μονάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει γιγαντώσει και δεν αφήνει περιθώρια στις ομάδες να του κάνουν την οποιαδήποτε ζημιά».

Για τον Μαουρίσιο που υπέστη ρήξη χιαστών: «Είναι μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολη η αποθεραπεία. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του, γιατί τραυματίστηκε σ’ ένα σημείο που του δίνει την δυνατότητα να είναι έτοιμος την επόμενη χρονιά».

Για τον δικό του τραυματισμό: «Υπήρχε μερική ρήξη με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη και κάποια στιγμή το γόνατο δεν άντεξε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ