«O Γιαννιώτης έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της Μακάμπι»

«O Γιαννιώτης έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της Μακάμπι»

Υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης, σύμφωνα με Μέσα του εξωτερικού, με τους Ισραηλινούς να θεωρούν «τελειωμένο» το deal.

Μετά τα σέρβικα δημοσιεύματα, ήρθαν αντίστοιχα από το Ισραήλ, που επιβεβαιώνουν το έντονο ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον διεθνή Έλληνα κίπερ του Ολυμπιακού Ανδρέα Γιαννιώτη!

Ο υψηλόσωμος πορτιέρε έχει τεθεί στο περιθώριο από τον Ολυμπιακό και αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Τη Δευτέρα, δημοσιεύματα από τη Σερβία ανέφεραν ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και σήμερα Τρίτη (12/03) ρεπορτάζ από το Ισραήλ το επιβεβαιώνει.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα one.oc.il, τονίζει ότι «ο Γιαννιώτης έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της Μακάμπι και να γίνει ο αντικαταστάτης του Πρέντραγκ Ράικοβιτς ο οποίος θα πουληθεί στη Μονακό έναντι 4,5 εκατ. Ευρώ».

Επιπλέον, γίνεται λόγος για επιθυμία του Έλληνα κίπερ να συνεργαστεί με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων της Μακάμπι, Χρήστο Κελπέκη, ενώ επισημαίνεται ότι η Μακάμπι θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο, χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες του deal.

Φέτος ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει συνολικά αγωνιστεί σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κρατήσει αλώβητη την εστία του σε έξι εξ’ αυτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ