«Σοβαρό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Μαουρίσιο»

«Σοβαρό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Μαουρίσιο»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδη αναφέρθηκε στο νέο πρόβλημα που προέκυψε στον Δικέφαλο.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο «Metropolis 95,5» για την πορεία του ΠΑΟΚ και την τελική ευθεία της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Μαουρίσιο.

Αρχικά για τη ρήξη χιαστών που υπέστη ο Βραζιλιάνος χαφ είπε: «Είναι σίγουρα πλήγμα για την ομάδα. Ο Μαουρίσιο ήταν από τα βασικά εργαλεία του προπονητή σε όλη αυτή την προσπάθεια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δυστυχώς θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και εύχομαι να επιστρέψει πιο δυνατός στην ενεργό δράση. Ο ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει το κενό του. Είναι σημαντική απουσία για τους επόμενους αγώνες. Πρέπει ο Ράζβαν Λουτσέσκου να πορευτεί χωρίς τον Βραζιλιάνο από εδώ και στο εξής. Το καλό για τον Ρουμάνο είναι ότι έχει βάθος πάγκου και μπορεί να βρεθεί λύση για τα παιχνίδια που έρχονται».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα από τότε που έφυγε ο Πρίγιοβιτς: «Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την προσφορά του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, που όλος ο οργανισμός στηριζόταν πάνω του. Από τη φυγή του η ομάδα έγινε πιο γρήγορη και βρίσκει πιο εύκολα το γκολ, καθώς όταν έπαιζε ο Σέρβος το πλάνο της ομάδας ήταν τελείως διαφορετικό. Όλοι έπαιζαν γι’ αυτόν. Το σημαντικό είναι ότι βλέπουμε να σκοράρουν με ευκολία οι μεσοεπιθετικοί. Η ομάδα λειτουργεί πιο ομαδικά και πιο τεχνικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ