Αλεξίου: «Με τα έσοδα του νέου γηπέδου θα ζουν τα τμήματα της ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αλεξίου: «Με τα έσοδα του νέου γηπέδου θα ζουν τα τμήματα της ΑΕΚ» | to10.gr

Η ΑΕΚ έλαβε την έγκριση για την χρηματοδότηση των 20 εκατομμυρίων ευρώ για το νέο γήπεδο της και ο Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στα σημαντικότατα οφέλη για την επιβίωση των ερασιτεχνικών τμημάτων από την κατασκευή του νέου γηπέδου.

«Το ερασιτεχνικό σωματείο έχει τα μεγαλύτερα κέρδη από το γεγονός της επιστροφής της ΑΕΚ στο σπίτι της αφού από μέρος των εσόδων του γηπέδου ζουν όλα τα τμήματα. Η σύμβαση είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του γηπέδου. Και για όσους έχετε αμφιβολία ότι τα χρήματα αυτά δεν αρκούν για τη χρηματοδότηση και ότι δεν είναι δεδομένη η αποπεράτωση του έργου, σας συνιστώ να κάνετε μια βόλτα από τη Νέα Φιλαδέλφεια για να δείτε πόσο έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα τα έργα χωρίς την παραμικρή χρηματοδότηση αλλά με ίδια κεφάλαια» είπε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Αλέξης Αλεξίου έθιξε ακόμα ένα μείζον και ιδιαίτερο ζήτημα για την ΑΕΚ. Μίλησε για αποκατάσταση της αδικίας και για το λόγο ότι η ΑΕΚ δεν αποζημιώθηκε για τις πληγές του σεισμού το 1999 στο «Νίκος Γκούμας». Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το γήπεδο βγήκε από το φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο