Εμιλιάνο Μπουλάρι: Ο Ολυμπιακός έχει δικό του «Ντουρμισάι»

Εμιλιάνο Μπουλάρι: Ο Ολυμπιακός έχει δικό του «Ντουρμισάι»

Ο 17χρονος φορ του Ολυμπιακού έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της εθνικής Κ21 της Αλβανίας! Φοβερά εγκώμια από τον Μπούσι: «Είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για το αλβανικό ποδόσφαιρο, θα κάνει τη διαφορά»! Αντικατέστησε τον Ντουρμισάι στις κλήσεις!

Το όνομα του Φιόρι Ντουρμισάι είναι ένα από εκεί να που απασχολούν σοβαρά τον Ολυμπιακό. Ενας παίκτης που έχει αποδείξει με την παρουσία του στον Πανιώνιο, ότι αξίζει το βήμα παραπάνω. Οτι ήρθε η ώρα να πάρει μια ευκαιρία σε υψηλότερο επίπεδο. Και πιθανότατα αυτό θα συμβεί φέτος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός σταματάει την… παραγωγή ποδοσφαιριστών. Οτι αφήνει στην άκρη τα «προϊόντα» δικής του «παραγωγής».

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα Μέσα με τις επιδόσεις του. Ο 17χρονος επιθετικός της ακαδημίας του Ολυμπιακού αυτή τη φορά έσπασε ένα μεγάλο ρεκόρ στην Αλβανία και το όνομά του κάνει τον γύρω των media στη χώρα του, στην UEFA, αλλά και γενικά στην Ευρώπη! Με τον παίκτη των Πειραιωτών, να παίρνει τη θέση του Ντουρμισάι! Μπερδευτήκατε; Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Την Παρασκευή (15/03) η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων της χώρας, ενόψει των αγώνων με την Τουρκία (23/03) και την Ανδόρα (26/03), για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος K-21 του 2021. Στη λίστα του ομοσπονδιακού τεχνικού Αλμπάν Μπούσι, λοιπόν, βρίσκεται και το όνομα του Μπουλάρι. Ο οποίος αυτομάτως έγινε ο νεότερος Αλβανός ποδοσφαιριστής που έχει κληθεί ποτέ στην Κ21 της χώρας.

Ο 17χρονος (06/04/2001) σέντερ φορ του Ολυμπιακού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής γεννημένος μετά το Μιλένιουμ στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας. Με όλους τους υπόλοιπους παίκτες της λίστας, να είναι γεννημένοι το 1998 και το 1999! Μάλιστα, εάν σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια ο Μπούσι του δώσει χρόνο συμμετοχής, θα γίνει και ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Κ21 της Αλβανίας!

Μάλιστα, με βάση τις δηλώσεις που έκανε σήμερα στα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης ο Μπούσι, αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί. «Ο Μπουλάρι είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για το αλβανικό ποδόσφαιρο και αυτού του επιπέδου τους παίκτες πρέπει πάντα να τους οδηγούμε κοντά στην πρώτη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος: «Οι νέοι ποδοσφαιριστές μας, όπως ο Μπουλάρι και ο Βριόνι θα σηκώσουν το βάρος της επίθεσής μας θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα μας»!

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΣΤΗΝ Κ21!

Η κλήση του Μπουλάρι στην Κ21 της Αλβανίας έγινε λίγες ημέρες αφότου ο Ντουρμισάι εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών της Ελλάδος. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης του Πανιωνίου και τέως, πλέον, βασικός σέντερ φορ της Ελπίδων της Αλβανίας, αρνήθηκε και επίσημα κλήση από την ανδρική ομάδα της Αλβανίας, θέτοντας εαυτόν οριστικά εκτός συζήτησης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Αλβανών. Με τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας και τον Μπούσι, να επιλέγουν να καλύψουν το κενό του 22χρονου φορ του Πανιωνίου, με τον 17χρονο στράικερ του Ολυμπιακού. Που χαρακτηρίζεται από τους συμπατριώτες του ως το μεγαλύτερο ταλέντο που διαθέτει η χώρα! Κάτι που το γνωρίζουν καλά στο Μεγάλο Λιμάνι και για αυτόν τον λόγο επέλεξαν να τον «δέσουν» με συμβόλαιο εδώ και καιρό…

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Μπουλάρι γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 2001 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νάξο. Πρώτα στην Αναγέννηση και μετά στον ΠΑΣ Νάξου, ενώ το 2015, σε ηλικία 14 ετών, ήρθε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά συχνά χρησιμοποιείται και στα άκρα, χάρη στην εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, παρά το γεγονός ότι βλέπει τον κόσμο από τα 192 εκατοστά! Ο Μπουλάρι ξεχώρισε γρήγορα στους Πειραιώτες και σε ηλικία μόλις 16 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με ισχύ έως το 2020!

Ο αλβανικής καταγωγής επιθετικός έγινε μάλιστα ένας από τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες στην ιστορία του συλλόγου που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 17χρονος παίκτης των Ερυθρόλευκων έχει αλβανικές ρίζες, αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα, ενώ έχει και ελληνική υπηκοότητα. Εως τώρα ήταν… μόνιμος στις κλήσεις της Εθνικής Νέων Αλβανίας. Μάλιστα στα προκριματικά του EURO 2018, πέτυχε και το πρώτο του γκολ! Φέτος, με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού έχει 18 συμμετοχές και 6 γκολ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΜΠΟΥΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ21 ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ