Άλλος ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ

Άλλος ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό έχοντας αρκετές απουσίες.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα (16/3) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό στις 19:00 για την 25η αγωνιστική της Super League και θέλει άλλη μια νίκη για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί και πάλι με αρκετές απουσίες καθώς νοκ άουτ είναι έως το τέλος της σεζόν οι Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, αλλά και οι Ελ Καντουρί και Πέλκας οι οποίοι παραμένουν τραυματίες.

Οι παίκτες που μπήκαν στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Ακπόμ και Σφιντέρσκι.

Εκτός από τους τραυματίες εκτός αποστολής έμειναν και οι Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Καρέλης, οι νεαροί Λύρατζης και Μπαλογιάννης και οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βαρέλα, Κρέσπο (κεντρικά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Μάτος (δεξιά), στα χαφ του Ολιβέιρα, Σάκχοφ, πιο μπροστά τον Μπίσεσβαρ, αριστερά στην επίθεση θα είναι ο Ζαμπά, δεξιά ο Λημνιός και στην κορυφή ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ