ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ 0-0

Η Λάρισα άντεξε στα Γιάννενα και απέσπασε ισοπαλία (0-0) από τον ΠΑΣ που «καίγεται» για βαθμούς. Από το 74' με αριθμητικό μειονέκτημα οι Βυσσινί.

Σε ένα άκρως καθοριστικό για την παραμονή τους παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ κόλλησαν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να έχουν την μερίδα του λέοντος των ευκαιριών και τους Βυσσινί να κρατούν το «0». Η νίκη ήταν και για τους δύο μεγάλη υπόθεση, με τους γηπεδούχους να την έχουν περισσότερη ανάγκη από τους Βυσσινί. Η ΑΕΛ στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη εξάλλου ήταν ικανοποιημένη και με την ισοπαλία.

Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα, όμως στο 11ο λεπτό ο Πάντελιτς σημάδεψε δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίως συγκεντρωμένοι στην ανασταλτική τους λειτουργία και άργησαν πολύ να ισορροπήσουν το παιχνίδι.

Μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, η ΑΕΛ πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να γίνεται κατ΄ουσίαν απειλητική. Ο Τζανλούκα Φέστα έκανε κάποιες αλλαγές προσπαθώντας να κάνει πιο δραστήρια επιθετικά την ομάδα του και πράγματι, οι Βυσσινί έγιναν πιο απειλητικοί.

Ο Πετράκης από πλευράς του, έριξε στη μάχη τον Δημήτρη Μάνο για να βρει το πολυπόθητο τέρμα. Στο 74ο λεπτό, ο Νούνιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Κάπως έτσι οι Γιαννιώτες μπήκαν σε μπελάδες με τους 23 βαθμούς και για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ οι Βυσσινί πήραν ένα πολύτιμο βαθμό πους τους φέρνει στους 27 και στο -7 από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχαήλ Ν., Κάργας, Μιχαήλ Α., Σκόνδρας (77’ Παμλίδης), Αποστολόπουλος, Κάστρο (81’ Γιάκος), Πάντελιτς, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Λεό (62’ Μάνος).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς (89’ Γκόλιας), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (80’ Ζίζιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Λεοζίνιο (46’ Σικάβκα), Ζίβκοβιτς, Νούνιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ