Έλντερ Λόπες: «Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο στην ΑΕΚ»

Έλντερ Λόπες: «Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο στην ΑΕΚ»

Ο Πορτογάλος αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε στο 2ο Ιατρικό Συνέδριο της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ.

Το 2ο Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ διεξάγεται σήμερα και αύριο στο ΟΑΚΑ με κύριο θέμα τον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό, μίλησαν κορυφαίοι γιατροί, ποδοσφαιριστές, άνθρωποι της «Ένωσης», αλλά και ο Έλντερ Λόπες που τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη αυτό τον δύσκολο τραυματισμό και τώρα είναι στο στάδιο της επιστροφής.

«Ήταν ένα παιχνίδι στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, όταν στην προσπάθειά μου να κόψω τη μπάλα άκουσα ένα «κρακ». Δεν είχα αισθανθεί κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου, οπότε κατάλαβα αμέσως ότι ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι αισθανόμουν το γόνατό μου χαλαρό, δεν ήταν καθόλου σταθερό. Οπότε ζήτησα αμέσως αλλαγή. Η διάγνωση του ιατρικού τιμ της ομάδας ήταν ρήξη χιαστού», ανέφερε αρχικά ο παίκτης.

«Ψυχολογικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πολλά πράγματα περνάνε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι αν θα μπορέσω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Και αν μπορέσω, αν θα έρθω ξανά στο ίδιο επίπεδο. Αλλά στη συνέχεια, με τη στήριξή της οικογένειάς μου, των συμπαικτών μου, του σταφ και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας τα πράγματα άλλαξαν. Τώρα τα θεωρώ όλα αυτά περασμένα. Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα να επιλέξω να χειρουργηθώ στην Ελλάδα, από το ιατρικό τιμ της ομάδας, γιατί έβλεπα συμπαίκτες μου που είχαν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, όπως ο Μάνταλος, ο Μπακάκης, ο Λαμπρόπουλος, ότι είχαν επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση. Αποφάσισα να με χειρουργήσει ο κ. Νικολάου, που θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ. Όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης», επισήμανε ο 30χρονος.

«Πέρσι είχαμε μια φανταστική χρονιά με την ομάδα, φέτος ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έπειτα είχαμε μια όχι καλή περίοδο. Εγώ τώρα αισθάνομαι ένα βήμα πριν από την επιστροφή μου και έχω όλη τη διάθεση να βοηθήσω την ομάδα στο διάστημα που απομένει για να πετύχει τους στόχους της. Αισθάνομαι τυχερός που όλα πήγαν καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μπακ στο βήμα του συνεδρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ