Αυτά που θέλει ο Παναθηναϊκός δεν γίνονται σε καμιά χώρα του κόσμου

Αυτά που θέλει ο Παναθηναϊκός δεν γίνονται σε καμιά χώρα του κόσμου

Οι πράσινοι θέλησαν να κάνουν το μαύρο - άσπρο στην εκδίκαση της υπόθεσης, προσπαθώντας να επιβάλλουν πράγματα που δεν γίνονται σε καμιά χώρα του κόσμου

Και τι δεν ακούσαμε στην απολογία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, που προκάλεσαν την διακοπή του ντέρμπι των πράσινων με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από το νομικό επιτελείο του τριφυλλιού, αλλά και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επιβάλει πράγματα που δεν γίνονται σε καμιά χώρα του κόσμου.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να επισημανθεί πως ο δικαστής ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ανέλεγκτο στην κρίση του διαιτητή και δεν δέχτηκε να εξεταστούν οι μάρτυρες του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά τους οι πράσινοι θέλησαν να σταθούν σε μια τεχνική επεξήγηση του κανονισμού που κάνει λόγο για τα εξήντα λεπτά, χωρίς όμως να υποχρεώνει τον διαιτητή να μην διακόψει το ματς πριν τα εξήντα λεπτά.

Τι θέλει λοιπόν να πετύχει ο Παναθηναϊκός μέσα από νομικά τρικ; Πολύ απλά οι πράσινοι θέλουν να γίνει κάτι που δεν γίνεται σε καμιά χώρα του κόσμου. Να βγει δηλαδή μια απόφαση που για παράδειγμα θα λέει ότι αν βγουν δέκα άτομα σ’ ένα γήπεδο και ρίχνουν στον αέρα με καλάσνικοφ, ο διαιτητής θα πρέπει να περιμένει για εξήντα λεπτά πριν αποφασίσει την διακοπή του αγώνα.

Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Αν ο διαιτητής ενός αγώνα διακόψει πέντε φορές ένα παιχνίδι, τι θα γίνεται μέχρι να διακοπεί οριστικά; Να περιμένει μια ώρα μετά από κάθε διακοπή για να φτάσει η διάρκεια του αγώνα πέντε ώρες;

Αν για παράδειγμα μπει κάποιος οπλοφόρος μέσα σ’ ένα γήπεδο (τι θυμηθήκαμε τώρα, τα έχει ζήσει αυτά πέρυσι το ελληνικό ποδόσφαιρο), τι θα κάνει ο διαιτητής; Θα περιμένει για μια ώρα για αν δει αν έφυγε; Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός έκανε μια ένσταση για επικοινωνιακούς λόγους, αντί να καταδικάσει τους οπαδούς του που προκάλεσαν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ