Το λάθος του ΠΑΟΚ με τον Τσίμιροτ

Το λάθος του ΠΑΟΚ με τον Τσίμιροτ

Στον ΠΑΟΚ ακόμα σκέφτονται το λάθος που έκαναν με τον Τσίμιροτ με τα λίγα χρήματα που τον παραχώρησαν στην Σταντάρ Λιέγης, αλλά και δεν επιδίωξαν να κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

Πριν από 14 μήνες ο Γκόικο Τσίμιροτ άφηνε τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη αποδεχόμενος την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης. Οι Ασπρόμαυροι έβαλαν στα ταμεία τους μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με τους Βέλγους να τρίβουν τα χέρια τους για το deal που πέτυχαν.

Η Σταντάρ από την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του Τσίμιροτ βγήκε διπλά κερδισμένη. Δεν ήταν μόνο το χαμηλό κόστος της μεταγραφής, αλλά και το γεγονός πως στην Τούμπα δεν φρόντισαν να κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ένα χρόνο μετά στο Δικέφαλο το έχουν μετανιώσει με αφορμή τις πληροφορίες που φτάνουν στη Μικράς Ασίας από Βέλγιο και Ιταλία. Ο Βόσνιος μέσος έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο ιταλικών ομάδων, με τις Ρόμα και Νάπολι να ερίζουν για την απόκτηση του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Νάπολι είναι έτοιμη να ξοδέψει 13 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον πρώην μέσο του Δικεφάλου το προσεχές καλοκαίρι.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόλις 2 εκατ. ευρώ καθώς οι απαιτήσεις της Σταντάρ αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή. Απ’ αυτό τον χορό εκατομμυρίων οι Ασπρόμαυροι δεν θα πάρουν τίποτα με τους Βέλγους να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της υπόθεσης Τσίμιροτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ