«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Χασάν»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Χασάν»

Σε επαφές με την Μπράγκα φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός με στόχο τον νέο μονοετή δανεισμό του Αιγύπτιου φορ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα της Ιβηρικής.

Ο Αχμέντ Χασάν είναι ένας εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών του Ολυμπιακού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας βρει δίχτυα εννέα φορές από την «αυγή» του νέου έτους.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, τον εμπιστεύεται πλέον συχνά και δεδομένου ότι στο Λιμάνι έχουν ήδη ξεκινήσει να βλέπουν το «αύριο», η υπόθεση παραμονής του Αιγύπτιου φορ απασχολεί ήδη του ιθύνοντες της ομάδας.

Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός μέχρι το προσεχές καλοκαίρι από τη Μπράγκα, με την οψιόν αγοράς του να έχει οριστεί στα 4 εκατ. ευρώ. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον θηριώδη φορ, όμως πιθανόν να επιδιώξουν έναν νέο μονοετή δανεισμό του.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στο τελευταίο ρεπορτάζ της «A Bola».

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τον σύλλογο του Χασάν ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους και για την επόμενη χρονιά, με νέο μονοετή δανεισμό. Οι διοικούντες την Μπράγκα, τουλάχιστον για την ώρα, δεν βλέπουν θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

Παρόλα αυτά τονίζεται ότι υπάρχει άλλη μία πιθανή εξέλιξη και αφορά την απόκτησή του ως κανονική μεταγραφή, αν μειωθεί η οψιόν αγοράς του. Αυτό το ενδεχόμενο όμως δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επειδή τα δικαιώματα του Χασάν ανήκουν 50-50 σε Μπραγκα και Ρίο Άβε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ