Ποιον θεωρείτε ως τη μεγαλύτερη μορφή του Άρη; (Γκάλοπ)

Ποιον θεωρείτε ως τη μεγαλύτερη μορφή του Άρη; (Γκάλοπ)

Με αφορμή τα γενέθλια του Άρη to10.gr σας ζητά να ψηφίσετε ποιον θεωρείται ως την κορυφαία μορφή στην ιστορία του συλλόγου και με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα.

Ο σύλλογος Αρης έκλεισε αισίως τα 105 χρόνια ζωής έχοντας γράψει ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και με τεράστια προσφορά σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τεράστιες μορφές αναδείχθηκαν μέσα από τον Αρη, είτε υπηρέτησαν τον σύλλογο για κάποια περίοδο γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία της ομάδας και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Προσωπικότητες ξεχωριστές, όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο Αλέκος Αλεξιάδης, ο Νίκος Καμπάνης, αλλά και ο «νονός» του συλλόγου Τηλέμαχος Καραγιαννίδης. Οι περισσότερες εκ των οποίων προσέφεραν στον «Θεός του πολέμου» από περισσότερα από ένα πόστα.

Φυσικά από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Αρης με μια διαδρομή μεγαλύτερη του αιώνα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να επιλέξει την κορυφαία μορφή που πέρασε από τους κίτρινους.

Παρ’ όλα αυτά to10.gr με το παρακάτω γκάλοπ σας ζητά να ψηφίσετε ποιος από τους παρακάτω είχε κατά τη γνώμη σας την μεγαλύτερη προσφορά και επιδραστικότητα στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ