Τα σπρώχνει ο Καρυπίδης: 1.500.000 € στην Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία

Τα σπρώχνει ο Καρυπίδης: 1.500.000 € στην Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία

Οι Κίτρινοι κατέθεσαν πρόταση 1.5 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλμας για την απόκτηση του Αργεντινού παικταρά - Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και οι μνηστήρες από το εξωτερικό.

Είναι ο ηγέτης του Αρη και ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος φυσικά για τον Ματέο Γκαρσία, τον οποίο θέλει σαν… τρελός να κρατήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Θεόδωρος Καρυπίδης, αλλά το έργο του είναι πολύ δύσκολο.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Όπως μάλιστα, σας αποκάλυψε to10.gr, ο αστέρας του Αρη βρίσκεται στην ελληνική λίστα του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, με τον Αρη πάντως να μην είναι διατεθειμένος να χάσει τόσο εύκολα τον πρωταγωνιστή του. Ο 22χρονος εξτρέμ (27 συμ, 9 γκολ, 1 ασίστ) ανήκει στην Λας Πάλμας, από την οποία τον έχει πάρει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τον Ιούνιο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στον ισπανικό σύλλογο και για να τον αποκτήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να τα… σκάσει χοντρά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα, ο Καρυπίδης είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση, προκειμένου να κρατήσει τον Λατινοαμερικάνο εξτρέμ στον Αρη.

Οι Κίτρινοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του και μάλιστα φέρονται να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για την αγορά του παίκτη. Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ, με τον Καρυπίδη να τα… σπρώχνει χοντρά για να κρατήσει τον παίκτη.

Οπως προαναφέραμε, ωστόσο, ο Αρης δεν «παίζει» μόνος του. Εχει πολλούς και δυνατούς ανταγωνιστές, οι οποίοι όμως ακόμα δεν έχουν εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Οι μοναδικοί που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση είναι οι Κίτρινοι, οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα στον παίκτη και στην ισπανική ομάδα του ότι θέλουν να τον κρατήσουν στην Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ