Καρούλιας: «Μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον ΠΑΟΚ ο Μπουζούκης»

Καρούλιας: «Μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον ΠΑΟΚ ο Μπουζούκης»

Ο Νίκος Καρούλιας και ο Νίκος Ιορδανίδης τόνισαν ότι ο Γιάννης Μπουζούκης θα μπορούσε να κερδίσει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Μπουζούκης του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες του φετινού πρωταθλήματος, ο οποίος έχει αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων, ο Νίκος Καρούλιας, μιλώντας στο «Metropolis 95.5» τόνισε ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικό έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε παίκτη – ηγέτη μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τόνισε: «Ο Μπουζούκης έχει προοπτικές, έχει το σουτ. Διαθέτει στοιχεία που σε ένα δύο χρόνια θα μπορέσει να είναι πρωταγωνιστής στον ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή δε μπορεί να μπει και να κουβαλήσει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο δημιουργίας και γκολ μόνος του. Χρειάζεται ενδυνάμωση, εκρηκτικότητα και μυϊκό όγκο. Θα είναι μια καλή προσθήκη. Πιστεύω ότι σε ένα δύο χρόνια θα μπορεί να ηγηθεί σε μια ομάδα όπως ΠΑΟΚ».

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ»

Σίγουρος ότι ο Γιάννης Μπουζούκης μπορεί να αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης, ο οποίος είναι στο τεχνικό τιμ των μικρών εθνικών ομάδων. Αυτός τόνισε: «Τρία χρόνια τον έχουμε τον Γιάννη Μπουζούκη. Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, αριστεροπόδαρος, ντριπλέρ, ο οποίος θα χρειαστεί παιχνίδια στα πόδια του. Σίγουρα θα ενδιαφερθούν μεγάλες ομάδες για εκείνον. Τώρα κουβαλά έναν Παναθηναϊκό με προβλήματα. Μπορεί να αφήσει το στίγμα του στο ποδόσφαιρο».

Για το αν θα ταίριαζε στον ΠΑΟΚ είπε: «Σίγουρα ταιριάζει. Βέβαια το παιδί μπορεί να μην μπορέσει να ανταποκριθεί σε τόσο μεγάλα πράγματα. Χρειάζεται να υπάρχουν δυο τρεις χρονιές να πάρει παιχνίδια και βλέπουμε. Έχει όλο το ταλέντο για να παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ