Τα φώτα στη Λιβαδειά στα σημερινά ματς της 26ης αγωνιστικής

Τα φώτα στη Λιβαδειά στα σημερινά ματς της 26ης αγωνιστικής

Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στη Λιβαδειά στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας για την 26η αγωνιστική της Superleague. Αναλυτικά οι σημερινές αναμετρήσεις.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται στη Λιβαδειά τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Οι Βοιωτοί βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού (20 βαθμοί, 15η θέση) την ώρα που οι Γιαννιώτες είναι 13οι με 23 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα μπαράζ.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τους Κονέ και Άνγκουα, την ώρα που ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς τους Σκόνδρα, Ξύδα, Λεό, Λίλα και Σιόντη.

Σε λίγο καλύτερη μοίρα  βρίσκονται Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης οι οποίοι συγκρούονται στο AEL FC Arena. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται εκτός της ζώνης μπαράζ-υποβιβασμού και με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν χρειάζονται ακόμα κάποιους βαθμούς για να μη μπουν σε περιπέτειες

Οι βυσσινί είναι στην 12η θέση (27β) στο +4 από τον ΠΑΣ και στο +5 από τον ΟΦΗ, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης είναι 11ος με έναν βαθμό περισσότερο. Σημαντικές οι απουσίες των Νούνιτς (πρώτος σκόρερ) και Ντέλετις (δεν υπολογίζεται) για τον Τζιανλούκα Φέστα, την ώρα που και ο Γιώργος Παράσχος έχει τέσσερις πολύ σημαντικές απώλειες (Φερνάντεθ, Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος και Ιγκλέσιας).

Στο τρίτο ματς της ημέρας η… άνετη Λαμία υποδέχεται τον επίσης «χαλαρό» Πανιώνιο. Η φόρμα  είναι ξεκάθαρα υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι όμως θα έχουν το μυαλό τους στα ημιτελικά Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσου την ΑΕΚ.

Ο αμφίβολος Καραμάνος μπήκε στην αποστολή ενόψει της αναμέτρησης ενώ στη διάθεση του Χάβου θα βρίσκονται και οι Μπαράλες, Πλιάτσικας και Μπεχαράνο. Στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων ο Μάντζιος θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ξεπεράσει ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε απουσίες, με τους Καμαρά, Κότνικ και Κούρντι να είναι τραυματίες και τους Κότσιτς και Σπιριντόνοβιτς να μένουν στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του Σαββάτου (30/3) για την 26 αγωνιστική:

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1)

Λαμία – Πανιώνιος (19:00, ΕΡΤ1)

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (19:30, NS1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ